AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Γκάζι: Νέο βίντεο δείχνει τον δράστη να γαζώνει τους Κρητικούς και τον συνεργάτη του να ξηλώνει πινακίδες | Ειδησεις

[ad_1]

Το βίντεο δείχνει τους άνδρες να λογομαχούν με τους Κρητικούς όταν ξαφνικά ο ένας από αυτούς σηκώνει το χέρι και με απόλυτη ψυχραιμία τους πυροβολεί. Με την ίδια ψυχραιμία ο φίλος του πιστολέρο αφαιρεί τις πινακίδες από το αυτοκίνητό τους, πριν επιβιβαστούν σε αυτό και εξαφανιστούν.

Σημειώνεται πως ο ένας από τους τρεις Κρητικούς, ο Δημήτρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη, καθώς ο συνοδηγός έχει συλληφθεί από την Αστυνομία.

«Νιώθω τυχερός που ζω» λέει ο 28χρονος Κρητικός

Την ίδια ώρα ο 28χρονος Γιάννης, ο μικρός αδερφός του Δημήτρ βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια και μίλησε για το περιστατικό στο Κρήτη TV.

«Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει, εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στον Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου, αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό.

Για να ξυπνήσει, το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες, γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Ο κόσμος μάς έχει συγκινήσει», ανέφερε ο 28χρονος σε δηλώσεις που έκανε στο Κρήτη TV.

[ad_2]

Source link

Related posts

«Του έκοψαν το πόδι μήπως λειτουργήσει ο εγκέφαλος» – Σuγκλονιστική λεπτομέρεια για τον 31χρονο αστυνομικό | Ειδησεις

Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα – Τραυματίστηκε ο ένοικος | Ειδησεις

Ασθενής στο Γενικό της Κέρκυρας χειρουργήθηκε χωρίς γενική αναισθησία – «Άκουσα το ράψιμό μου» | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο