AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Γκάζι πυροβολισμοί: Πληροφορίες για εμπλοκή μπράβων αλβανικής καταγωγής [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομα αλβανικής καταγωγής, γνωστά στον χώρο της νύχτας

Πληθαίνουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το επεισόδιο έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι το πρωί του Σαββάτου, έπειτα και από τη δημοσιοποίηση σοκαριστικού βίντεο από την στιγμή των πυροβολισμών, οι οποίοι έστειλαν στο νοσοκομείο τρεις Κρητικούς.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι Αρχές εξετάζουν τέσσερα βίντεο τραβηγμένα από διαφορετικά σημεία και είναι θέμα χρόνου να αποκαλύψουν τους δύο δράστες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άτομα αλβανικής καταγωγής, γνωστά στον χώρο της νύχτας που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας και στο Γκάζι σε υποθέσεις προστασίας μαγαζιών.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη ταυτοποιηθεί το τζιπ ανθρακί χρώματος που οδηγούσαν κι όπως προέκυψε είναι νοικιασμένο με leasing.

«Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους» φέρεται να κατέθεσε χθες στους αστυνομικούς ο ένας των τραυματιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τραυματίας κατέθεσε ακόμη πως η παρέα του δεν έκανε κάποια κίνηση που να προκαλέσει τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου, απλά αντέδρασαν όταν ο οδηγός του τζιπ περνώντας από την οδό Ιάκχου πάτησε σε λακκούβα με νερό και τους έβρεξε.

Ωστόσο σύμφωνα με τους έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος εκβιαστών η συγκεκριμένη κατάθεση προκαλεί αρκετά ερωτηματικά καθώς στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί φαίνεται η παρέα των Κρητικών με τους δύο δράστες να συνομιλούν λίγα δευτερόλεπτα πριν τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς.

[ad_2]

Source link

Related posts

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες το πρωί και το βράδυ | Ειδησεις

Κορωνοϊός: Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων στην Κρήτη – Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ | Ειδησεις

Πολεμική Αεροπορία: Εντωπωσιακές επιδείξεις από αεροσκάφη στον Φλοίσβο [vid] | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο