AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Γκαμπόν: Ο Κάνγκα θα λογοδοτήσει στην CAF επειδή «γεννήθηκε» το 1990 και η μητέρα του πέθανε το 1986

[ad_1]

Ο διεθνής Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα, Γκέλορ Κάνγκα Κακού, θα απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αφρικής, καθώς είναι δηλωμένος πως γεννήθηκε το 1990, ενώ η μητέρα του έφυγε από τη ζωή το 1986.

Πειθαρχικά μπλεξίματα για τον Γκέλορ Κάνγκα Κακού. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αφρικής (CAF) έχει ανοίξει έρευνα για τον διεθνή Γκαμπονέζο χαφ του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίοις κατηγορείται για ψευδή δήλωση της ηλικίας του.

Ο Κάνγκα είναι δηλωμένος πως γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 1990, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα από τη στιγμή που η μητέρα του έφυγε από τη ζωή το 1986! Ο Γκαμπονέζος θα απολογηθεί άμεσα την πειθαρχική επιτροπή της CAF.

H έρευνα άνοιξε μετά από καταγγελία της Ομοσπονδίας Ποδοσφαιρικών Ενώσεων του Κονγκό (FECOFA) πως ο Κάνγκα ψεύδεται για την καταγωγή του. Σύμφωνα με την FECOFA ο Κάνγκα ήρθε στον κόσμο στις 5 Οκτωβρίου του 1985 στην Κινσάσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και το πραγματικό του όνομα είναι Κιάκου Κιάκου Κιανγκάνα.

Είναι διεθνής με τη χώρα του από το 2012 και μέχρι σήμερα μετράει 63 εμφανίσεις και δυο γκολ. Την τελευταία τριετία αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα (δεύτερη θητεία) και την τρέχουσα σεζόν έχει 17 συμμετοχές, με τρία γκολ και έξι ασίστ.


[ad_2]

Source link

Related posts

Netflix: Το απίστευτο σκάνδαλο που συγκλόνισε τη Wall Street έγινε ντοκιμαντέρ

Μπαρτζώκας: «Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν τρομερό αμυντικά, δείξαμε την πνευματική μας δύναμη»

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα 4-3: Ματσάρα στο Σαν Μαμές και νίκη των Βάσκων buzzer beater στο 90+7′

Αφήστε ένα σχόλιο