AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Γκουαρδιόλα – Μαν. Σίτι: «Πονοκέφαλος» για το γήπεδο στην Ελβετία

[ad_1]

Ο συνθετικός χλοοτάπητας του «Wankdorf» στη Βέρνη άλλαξε τα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού για πρώτη φορά η Σίτι θα προπονηθεί σε γήπεδο αντιπάλου.

Η Μάντσεστερ Σίτι άλλαξε τα σχέδιά της στο Champions League, ώστε να μπορέσει να συνηθίσει στην τεχνητή επιφάνεια στην οποία θα παίξει την Τετάρτη στη Βέρνη κόντρα στους Γιουνγκ Μπόις. Μια μέρα πριν από κάθε αγώνα του Champions League, η UEFA προσφέρει σε κάθε φιλοξενούμενη ομάδα την ευκαιρία να προπονηθεί στο γήπεδο όπου θα αγωνιστεί. Η Σίτι συνήθως αρνείται αυτή την ευκαιρία, επειδή ο Γκουαρδιόλα προτιμά να προετοιμάζεται στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου του στο Μάντσεστερ.

Ο Καταλανός ανησυχεί για την παγίδα του συνθετικού χλοοτάπητα στο «Wankdorf» και για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια θα κάνει προπόνηση σε γήπεδο αντιπάλου. «Δεν καταλαβαίνω πώς μπορείς να παίζεις στην καλύτερη διασυλλογική διοργάνωση σε ένα τεχνητό γήπεδο», είχε πει ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά το ματς της Γιουνάιτεντ με τους Γιουνγκ Μπόις το 2018. «Είχα μερικούς παίκτες μετά την προπόνηση που ένιωθαν πόνους σε αστραγάλους, είχαν πόνους στην πλάτη» τόνιζε ο Πορτογάλος.

[ad_2]

Source link

Related posts

Το Gazzetta στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος πριν τον τελικό κόντρα στη Γεωργία

Ναδάλ: Στα 118.000 δολάρια πουλήθηκε σε δημοπρασία η ρακέτα του από το Roland Garros του 2007

Πανσερραϊκός: Με απουσίες στο Περιστέρι

Αφήστε ένα σχόλιο