AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Γουόκαπ: «Δεν εκπροσωπείς κάποια εκατομμύρια οπαδούς, αλλά όλους τους Έλληνες»

[ad_1]

Ο Τόμας Γουόκαπ δήλωσε χαρούμενος που αποτέλεσε μέρος της Ελλάδας στην επικράτηση απέναντι στην Τσεχία, στο πρώτο ματς του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο.

Η Ελλάδα επικράτησε της Τσεχίας, στην 1η αγωνιστική των προκριματικών του EuroBasket 2025 και ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για την εμπειρία να αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με διαφορετική ομάδα από τον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα και που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Χαίρομαι και για την πρώτη νίκη του προπονητή μας. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη, είχαμε κακές αποφάσεις, αλλά καταφέραμε να το ελέγξουμε με την πάροδο του χρόνου. Η διάθεση ήταν όμως εκεί από το πρώτο λεπτό, θέλαμε να δείξουμε πως αρχίζουμε κάτι καλό. Ήταν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα σε μια νέα προσπάθεια», είπε ο Γουόκαπ.

Και συνέχισε: «Είμαι ευγνώμων στην Ελλάδα για το διαβατήριο, είναι κάτι που το σέβομαι και προσπαθώ να εκπροσωπώ τη χώρα με τον καλύτερο τρόπο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι διαφορετική από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, νιώθεις ότι δεν εκπροσωπείς κάποια εκατομμύρια οπαδούς, αλλά όλους τους Έλληνες, δέκα εκατομμύρια ανθρώπους. Θέλουμε να κάνουμε περήφανη τη χώρα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Οικονόμου: «Υπάρχει πλήθος στοιχείων, μπορεί να υπάρχουν υποκινητές που δεν φανταζόμαστε» (vid)

Μπλέιζερς: Χάνουν τον Άνφερνι Σάιμονς για 4-6 εβδομάδες

Πινέδα: «Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα έλεγαν ποιος είναι αυτός ο μικροκαμωμένος τυπάκος»

Αφήστε ένα σχόλιο