AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Τσακώθηκαν και την πυροβόλησε


Με τραύματα από σφαίρες στη κοιλιά και το στήθος εντοπίστηκε το πρωί γυναίκα ηλικίας 43 ετών μέσα στο σπίτι της στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο εντόπισαν και δύο κάλυκες.

Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και ζούσε μόνη της στο συγκεκριμένο σπίτι. Γείτονες ανέφεραν ότι πριν τους πυροβολισμούς άκουσαν καυγά με έναν άνδρα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όπως όλα δείχνουν ο δράστης την πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντάς την θανάσιμα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα και μάλιστα την πυροβόλησε από ένα μικρό τζαμάκι που είχε η εξώπορτα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ την ίδια στιγμή μια σοκαριστική πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας.

Το θύμα το προηγούμενο Σάββατο είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία τον σύντροφό της στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας και έκτοτε έμενε στο σπίτι της μητέρας της μαζί με τον ανήλικο γιό της.

Μάλιστα, όπως περιγράφει στο protothema.gr ένας γείτονας της 43χρονης, μόλις την Παρασκευή, ο 71χρονος ξυλοκόπησε άγρια την αδικοχαμένη μητέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να περπατά με «πι».

 


Source link

Related posts

Αναζωογόνηση μαλλιών με γάλα καρύδας

Γιατί να μην στεγνώνετε τα ρούχα σας στο καλοριφέρ

Πως επιδρά στο σώμα μας ένα αεροπορικό ταξίδι

Αφήστε ένα σχόλιο