AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

“Γύμνια” επιχειρημάτων βλέπει στο Διαμαντόπουλο ο Σπύρος Φλώρος!

[ad_1]

Πολλές συζητήσεις έχουν υπάρξει τις τελευταίες ώρες για τα όσα είπε στην πρόσφατη συγκέντρωση για το Πρωτοδικείο στο Μεσολόγγι ο δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος  ο οποίος έστρεψε τα πυρά του κατά του δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου. Είπε μεταξύ άλλων για ξεδιάντροπους καλώντας τους να ζητήσουν συγνώμη για τη φράση «χωριουδάκι» και πως διακατέχονται από αξεπέραστα πολιτικά υπαρξιακά προβλήματα, καλώντας τους παράλληλα να απευθυνθούν σε ειδικούς επιστήμονες. Έκανε λόγο για αναίδεια και αγνωμοσύνη και για αισχρό τρόπο απέναντι στην πρωτεύουσα του νομού. Παρά τα βαριές κουβέντες ο Γιώργος Παπαναστασίου, προς ώρας, δεν σήκωσε το γάντι, αν και όσοι γνωρίζουν το δήμαρχο Αγρινίου είναι σχεδόν βέβαιοι πως μάλλον περιμένει την κατάλληλη στιγμή!! Όμως ο σύμβουλος του Δημάρχου Αγρινίου , Σπύρος Φλώρος έσπευσε με ανάρτησή του, να απαντήσει αναφέροντας τα εξής:

Η απόφαση της Κυβέρνησης για το Πρωτοδικείο , δυστυχώς έφερε στην επιφάνεια κάτι που θεωρούσαμε τελειωμένο η τουλάχιστον σε βαθιά ύφεση, τον  διχασμό και το δίπολο  που μόνο δεινά συσσώρευσε στην Αιτωλοακαρνανία.

Αγρίνιο- Μεσολόγγι

Και μάλιστα αναδύθηκε στην επιφάνεια  με μια επιχειρηματολογία από κορυφαία θεσμικά πρόσωπα της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου αδιανόητη .

Εκφράσεις όπως: « οι εκπρόσωποι των ανταγωνιστών μας ( Αγρίνιο) έκαναν καλύτερα τη δουλειά τους» ή « διαχωρισμός του νομού Αιτωλοακαρνανίας» όχι μόνο στερούνται λογικής και σοβαρότητας στον δημόσιο διάλογο αλλά δείχνουν γύμνια επιχειρημάτων και έναν λόγο παλαιοκομματικό που ούτε πια για επικοινωνιακούς λόγους δεν προσφέρεται .

Ακόμη και τώρα υπάρχει πεδίο για κοινές  δράσεις , πρωτοβουλίες . συνεργασίες των δυο πόλεων που μπορεί να φέρουν τον ήλιο  και να διώξουν το σκοτάδι που κάποιοι ,ευτυχώς ελάχιστοι ,επιδιώκουν ξανά να φέρουν .

Related posts

Ν. Παπαναστάσης: Η μόνη ελπίδα για ειρήνη είναι να έχει ο Παλαιστινιακός λαός ελεύθερη πατρίδα

aitoloakarnanianews

Καθαρά Δευτέρα: Τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά – Πώς θα λειτουργήσει η Βαρβάκειος

aitoloakarnanianews

Συλλυπητήρια Τραπεζιώτη για το θάνατο του Γρηγόρη Κωσταρά

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο