AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Δένια Μιμερίνη για “Έρωτα φυγά”: “Ήταν θλιβερό αυτό που συνέβη με τη διακοπή της σειράς

[ad_1]

«Αυτό που συνέβη είναι σαν να καθιστά νόμιμη μια νέα συνθήκη που ορίζει ότι, ανεξάρτητα από το αν κάτι πάει καλά, κόβεται. Αυτό για μένα είναι εγκληματικό» αναφέρει η Δένια Μιμερίνη για τη διακοπή της σειράς “Έρωτας φυγάς”

Η Δένια Μιμερίνη
, η Ρηνιώ από τον «Έρωτα φυγά», μίλησε στο περιοδικό «7μέρες tv»για το ρόλο της αλλά και για το απότομο κόψιμο της σειράς από το Open.

Η ηθοποιός μίλησε για την απότομη διακοπή του «Έρωτα φυγά» στο OPEN, παρά την τεράστια αποδοχή και αγάπη των τηλεθεατών

Μιλήστε μας για τη Ρηνιώ. Πώς την αφήσαμε στο κλείσιμο της σειράς;

Η Ρηνιώ έχει μεγαλώσει αισθητά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σίγουρα έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της με την έννοια των συμβάντων, δηλαδή πέρα από όλες τις κακουχίες που της συνέβησαν στον πρώτο κύκλο, βλέπουμε ότι στον δεύτερο κύκλο περνά πια από τη μεγάλη απογοήτευση σε μια μεγάλη ελπίδα, που σιγά σιγά γίνεται αγάπη. Το φλερτ με τον Νικόλα έχει εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Μετά τον βιασμό της δεν μπορεί να εύκολα να εμπιστευτεί, να αφεθεί, να νιώσει ελεύθερη. Ωστόσο, αρχίζει να ωριμάζει και δίνει τον προσωπικό της αγώνα, με τα συναισθήματά της και τον εαυτό της.

Αν βλέπαμε και το 110ο επεισόδιο, στο οποίο υποτίθεται πως θα τελείωνε η σειρά, πώς θα τη βρίσκαμε;

Δεν θα το αποκαλύψω αυτό, αλλά θα πω ότι δεν θα ήταν και στα καλύτερό της. Αλίμονο αν υπάρχει σε έναν «Έρωτα φυγά» ολοκληρωτικά happy end! Στο τέλος, όμως, η Ρηνιώ έχει πια έναν δικό της άνθρωπο που θα τον έμτκστεύεται και αυτός θα είναι και η κινητήρια δύναμή της.


Άρα με τον Νικόλα θα είναι μαζί στο τέλος;

Ναι, θα είναι μαζί.

Σας στενοχωρεί που παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά σας, παρά την αγάπη που έχει εισπράξει από τους τηλεθεατές, ολοκληρώθηκε τόσο απότομα στο OPEN;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν θλιβερό, ήταν πολύ άσχημο. Είναι σοκαριστικά δύσκολο και να το διαχειριστείς, όχι μόνο το ότι θα μείνεις χωρίς δουλειά, αλλά και το ότι θα σταματήσει αυτό στο οποίο έχεις βάλει τόσο πόνο για να το κάνεις και να το στηρίξεις, όλο αυτό το δέσιμο και το χτίσιμο. Αυτό που συνέβη είναι σαν να καθιστά νόμιμη μια νέα συνθήκη που ορίζει ότι, ανεξάρτητα από το αν κάτι πάει καλά, κόβεται. Αυτό για μένα είναι εγκληματικό, είναι πολύ παρεμβατικό, σαν δικτατορία.

Απ’ ό,τι έχω αντιληφθεί, δεν σας είχαν ενημερώσει ότι θα διακοπεί η σειρά. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί είχαν συμβόλαιο για όλο τον δεύτερο κύκλο.

Υπάρχει το γνωστό εξάμηνο, το οποίο ανανεώνεται. Το συμβόλαιο πολλών ηθοποιών ήταν μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Σε κάθε περίπτωση, όμως, άσχετα από το συμβόλαιο, όταν βλέπεις αυτή την αποδοχή και αυτή τη συνέχεια, μένεις ενεός.


Ακούγεται ότι η σειρά θα μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1…

Το εύχομαι όσο τίποτα για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, αλλά και γιατί έχουμε ένα χρέος απέναντι , στο κοινό. Παρηγορούμε και ψυχαγωγούμε τους τηλεθεατές. Το εύχομαι λοιπόν! Πραγματικά, αν πάει η σειρά μας σε άλλο κανάλι, θα είναι μεγάλη επιβράβευση, είπε η Δένια Μιμερίνη στο περιοδικό «7μέρες tv».


Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Η Έμα Στόουν πουλά την πολυτελή έπαυλή της στο Λος Άντζελες έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων 

Μπήκε μέσα ενώ σφουγγάρισε! Δείτε την συνέχεια

Στο «σφυρί» η εντυπωσιακή έπαυλη του Ρόμπιν Γουίλιαμς για 25 εκατομμύρια δολάρια

Αφήστε ένα σχόλιο