AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Δήμητρα Ματσούκα: Παντρεύεται με τον Πέτρο Κόκκαλη μετά από πολλά χρόνια σχέσης

[ad_1]

Η Δήμητρα Ματσούκα, μετά από πολλά χρόνια σχέσης, ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Πέτρο Κόκκαλη. Στην εκπομπή «Happy Day» έδειξαν την αναγγελία του γάμου τους που πρόκεται να γίνει στην Αθήνα.

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης είναι πολλά χρόνια ζευγάρι, όμως κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός τον περασμενο Απρίλιο μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος  «Τετ α τετ», χωρίς να αναφέρει το όνομα του ευρωβουλευτή του Σύριζα κι επιχειρηματία, είχε πει για εκείνον: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Θα ήθελα να μεγαλώνω ωραία, δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα».

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη αλλαγή του καιρού – Πότε έρχεται τσουχτερό κρύο

Μάθιου Πέρι: Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός “Μόνικα” και “Τζόι” στο φιλαράκι τους!

«Η αναπνοή σου είναι η ζωή σου, δράσε εγκαίρως»! Εκστρατεία ενημέρωσης


[ad_2]

Source link

Related posts

“Ο καθένας πρέπει να κοιτάει την εκπομπή του – Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα” (Βίντεο)

“Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ένα λάθος που θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία”

Σε σοκ ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος που ενεπλάκη σε τροχαίο με έναν 19χρονο νεκρό και έναν σε κρίσιμη κατάσταση

Αφήστε ένα σχόλιο