AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αμφιλοχία

Δήμος Αμφιλοχίας: Παρέλαβε Υγειονομικό υλικό από το πρόγραμμα «Co2gether επισκέψεις ζωής»

[ad_1]

Δήμος Αμφιλοχίας: Παρέλαβε Υγειονομικό υλικό από το πρόγραμμα «Co2gether επισκέψεις ζωής»


Ολοκληρωμένη παρέμβαση στη φροντίδα ευπαθών ομάδων πληθυσμού πραγματοποιεί ο Δήμος Αμφιλοχίας μέσω του Κέντρου Κοινότητας και σε συνεργασία με την ομάδα της Co2gether, με κατ’ οίκον παρεμβάσεις από εξειδικευμένο προσωπικό σε ασθενείς, άπορους, ηλικιωμένους και χρόνια πάσχοντες.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από το Κέντρο Κοινότητας (ενταγμένο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας ΕΣΠΑ 2014-2020) με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων Κώστα Γαλάνη .

Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες, παραδόθηκε δωρεάν υγειονομικό υλικό, όπως αναπηρικό αμαξίδιο, βακτηρίες, περιπατητήρες, καθώς και υλικό πρώτων βοηθειών, ενώ παράλληλα, θα προσφέρθουν υπηρεσίες ψυχολογικής εκτίμησης και διαχείρισης άγχους, όπως και εντοπισμού γνωσιακών δεξιοτήτων.

Μια πρωτοβουλία που δίνει τηδυνατότηταδωρεάςυγειονομικούυλικούσεδομέςυγείαςκαικοινωνικήςπρόνοιαςκαιβοηθημάτωνβάδισηςκαικίνησης (αναπηρικά αμαξίδια/περιπατητήρες) σεόσαάτομαχρήζουνβοηθείαςκαιπληρούντακοινωνικάκαιοικονομικάκριτήριατουπρογράμματος solidarityplatform.co2gether.gr.

Γρηγόρης Θεοδωράκης: Στηρίξτε τον αγροτικό κόσμο, τώρα!


[ad_2]
https://sinidisi.gr/dimos-amfiloxias-co2gether/

Related posts

Αμφιλοχία: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Χειροτονία νέου Κληρικού στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Επιτυχημένη η εκδήλωση «Γυναίκες του Αμβρακικού» στο Μενίδι Αμφιλοχίας (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο