AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Δείτε πως είναι ένα καμένο Abrams από μέσα! Οι Ρώσοι το διέλυσαν και δείχνουν σε όλους το ΒΙΝΤΕΟ

[ad_1]

Έπονται ακόμα περισσότερα «καψίματα»

Οι Ρώσοι «καίνε» το ένα Abrams μετά το άλλο και πλέον δημοσιεύουν βίντεο, δείχνοντας τι συμβαίνει από κοντά!

Η καταστροφή των αμερικανικών αρμάτων μάχης Abrams από τις ρωσικές δυνάμεις καταδεικνύει την αποτελεσματικότητα των αντιαρματικών δυνατοτήτων της Ρωσίας και την ικανότητά της να αντιμετωπίσει τον προηγμένο δυτικό στρατιωτικό εξοπλισμό, σχολιάζει το Sputnik!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στην δημοσιότητα πλάνα που δείχνουν ρωσικές ειδικές δυνάμεις να φτάνουν σε ένα άρμα Abrams που χτυπήθηκε στο χωριό Berdychi και να καταγράφουν βίντεο από το εσωτερικό του.

Το καθήκον των στρατευμάτων του Battlegroup Tsentr ήταν να επιθεωρήσουν τους Abrams και να συλλέξουν χρήσιμα τεχνικά δείγματα για την διοίκηση. 

Δεν ήταν εύκολο να πλησιάσεις το όχημα, το οποίο χτυπήθηκε στο χωριό Μπερντύχι, καθώς οι θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ήταν ακόμα πολύ κοντά στο τανκ και τα drones καμικάζι έκαναν συνεχώς κύκλους στον ουρανό. 

Την ώρα που γυρίστηκε το βίντεο, βρισκόταν μια μάχη σε εξέλιξη στο Berdychi, καθώς μηχανοκίνητα πυροβόλα της Battlegroup Tsentr επιτέθηκαν στις θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε το βίντεο στο ΕΛ:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA


[ad_2]

Source link

Related posts

Μεσανατολικό: Ένας εικονολήπτης του Al Jazeera σκοτώθηκε σε επίθεση με πυραύλους στη Χαν Γιουνίς

Τουρκία: Δημοσίευμα «βόμβα» για ΕΦΙΚΤΟΥΣ στόχους εντός Ισραήλ

Δανία: Με μία φρεγάτα θα συμμετάσχει η Κοπεγχάγη στην Επιχείρηση Φύλακας της Ευημερίας στην Ερυθρά Θάλασσα

Αφήστε ένα σχόλιο