AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Δεν θα γίνει επιπλέον απελευθέρωση ομήρων χωρίς συνολική κατάπαυση πυρός, δήλωσε αξιωματούχος της Χαμάς

[ad_1]

Ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, Saleh al-Arouri, δήλωσε ότι η οργάνωση δεν θα συμφωνήσει στην απελευθέρωση επιπλέον ομήρων χωρίς συνολική κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση όλων των Παλαιστινίων κρατουμένων, την ώρα που το Ισραήλ επεκτείνει τους βομβαρδισμούς του και στη Νότια Γάζα.

Αξιωματούχος Χαμάς: Καμία απελευθέρωση ομήρων χωρίς νέα κατάπαυση του πυρός

Ακόμα, σε συνέντευξή του στο Al Jazeera, ο al-Arouri δήλωσε πως επί του παρόντος δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις για εκεχειρία. «Το Ισραήλ έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να ανανεώσει τις επαφές για ανταλλαγή κρατουμένων με βάση νέους όρους», ανέφερε ο al-Arouri.

«Το Ισραήλ επιμένει ότι εξακολουθούμε να έχουμε γυναίκες και παιδιά, παρόλο που διευκρινίσαμε ότι παραδώσαμε όλες τις γυναίκες και τα παιδιά και τώρα έχουν απομείνει μόνο άνδρες και στρατιώτες. Οι ενήλικες που έχουμε, από τη δική μας οπτική γωνία, έχουν υπηρετήσει στο στρατό και ορισμένοι από αυτούς εξακολουθούν να είναι σε εφεδρική υπηρεσία», ανέφερε.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ-EPA-EPA)


[ad_2]

Source link

Related posts

«Χαμός» – Οπαδοί του Ερντογάν χαρακτηρίζουν αχάριστους τους ψηφοφόρους της αντιπολίτευσης – Τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες

aitoloakarnanianews

EL – Ισραήλ – Γάζα: Η πρώτη τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου εδώ και ένα μήνα

Μέσα στα σκοτάδια αρπάζουν άνδρες και χτυπούν γυναίκες: Αυτούς αποκαλούμε «ήρωες»; vid

Αφήστε ένα σχόλιο