AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Δημήτρης Μποροβήλος: «Αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις το 2024 ο Αστέρας Τρίπολης»

[ad_1]

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μποροβήλος, στέλνει το μήνυμα και τις ευχές του για το 2024.

Στις προκλήσεις που θα φέρει το 2024 στέκεται ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μποροβήλος, στις ευχές του για το νέο έτος.

Οι ευχές του Δημήτρη Μποροβήλου:

«Αγαπητοί φίλοι του ΑΣΤΕΡΑ,

Εκπροσωπώντας τους ιδιοκτήτες της ομάδας μας, κ. Δημήτρη Μπάκο και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, καθώς και τη διοίκηση και σύσσωμη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές, με υγεία, χαμόγελα και επιτυχίες σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας.

Οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας είναι για όλους εσάς ημέρες αγάπης, γεμάτες με όμορφες και οικογενειακές στιγμές.

Η χρονιά που φεύγει βρίσκει τον ΑΣΤΕΡΑ μας πρωταγωνιστή στα πρωταθλήματα που συμμετέχει, την πρώτη ομάδα στην πρώτη εξάδα, τη γυναικεία στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή στην Α’ Εθνική και τις Ακαδημίες να συνεχίζουν να εκπλήσσουν το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η χρονιά που έρχεται θα βρει τον ΑΣΤΕΡΑ μας αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις, φιλόδοξο και έτοιμο για νέες επιτυχίες. Το όραμα των ιδιοκτητών και η εργατικότητα όλων όσων βρισκόμαστε στον σύλλογο αποτελούν την εγγύηση και για το 2024, αλλά και για το μέλλον.

Καλά Χριστούγεννα!
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
».


[ad_2]

Source link

Related posts

Live: Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν

Ετσεβερί – Τσιτσιπάς 0-2: «Αέρινος» στους “16” ο Στέφανος (vids)

Αστέρας Τρίπολης: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Βασίλης Αρχοντακάκης

Αφήστε ένα σχόλιο