AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

Διάσημος γιατρός που έκανε το εμβόλιο δείχνει τι έπαθε στα μάτια! Σοκαριστικό

[ad_1]

Τι δηλώνει τώρα

Ο διάσημος γιατρός Dr Ντρου Πίνσκι, παθολόγος και ειδικός στην ιατρική των εθισμών,  συζήτησε την για την αλλαγή στάσης του, αφότου πήρε συνέντευξη από τον υποψήφιο για την προεδρία των Δημοκρατικών Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, ο οποίος τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει, όπως ισχυρίζεται, πώς τα εμβόλια Covid φέρονται να βλάπτουν τους ανθρώπους, την ώρα όπως που οι κρατικοί επιστήμονες υποστηρίζουν το άκρως αντίθετο ότι δηλαδή ωφελούν τον οργανισμό!

«Έχω συνειδητοποιήσει ότι τα πάντα στις ειδήσεις είναι ανοησίες. Τα πάντα», είπε ο Δρ Ντρου στον Dave Rubin σε μια πρόσφατη συνέντευξη. «Δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να αποδεχθώ στα παλαιού τύπου μέσα ενημέρωσης που μπορώ να εμπιστευτώ και αυτό είναι σοκαριστικό…Σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο καιρό συμβαίνει όλο αυτό… Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο καταστέλλεται η ομιλία».

Όπως σχολιάζεται, ο Δρ Ντρου βρέθηκε στο στόχαστρο της λογοκρισίας τον Αύγουστο του 2022, αφού έδειξε κατά την διάρκεια μιας μετάδοσης στο YouTube έναν τραυματισμό στα μάτια που, σύμφωνα με τον ίδιο, σχετιζόταν με το εμβόλιο που υπέστη αφού έλαβε ένα εμβόλιο για τον Covid.

ΔΕΙΤΕ:

Από τότε, ο Δρ Ντρου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τραυματισμούς από εμβόλια Covid.

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

Καρκίνος του Μαστού: Προληπτικός έλεγχος στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου

«Βουλιάζουν τα νοσοκομεία»: Επιστρέφουν οι μάσκες αλλά και ο…τρόμος στα ΜΜΕ, vid

MINI IVF… η χρυσή εναλλακτική στην εξωσωματική γονιμοποίηση

Αφήστε ένα σχόλιο