AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου: «Ο αγώνας συνεχίζεται για την διατήρηση και των δύο Πρωτοδικείων της Αιτωλοακαρνανίας»

[ad_1]

Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου: «Ο αγώνας συνεχίζεται για την διατήρηση και των δύο Πρωτοδικείων της Αιτωλοακαρνανίας»


Θετικά αποτιμά τη δέσμευση για παραμονή του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδος στο Αγρίνιο ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου, μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, αλλά τονίζει την ανάγκη  να συνεχιστεί ο αγώνας για τη διατήρηση των δύο Πρωτοδικείων.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου:

Πραγματοποιήθηκε χτες, 9-1-2024, η προγραμματισμένη συνάντηση των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Αγρινίου και Μεσολογγίου με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Ι. Μπούγα, για τον Δικαστικό Χάρτη. Το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδος παραμένει στο Αγρίνιο, δέσμευση που έγινε παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και παραγόντων θεσμικών και πολιτικών της Αιτωλοακαρνανίας όπως οι βουλευτές του Νομού μας, κ. Θ. Παπαθανάση και κ. Κ. Καραγκούνη.

Ο αγώνας συνεχίζεται για την διατήρηση και των δύο Πρωτοδικείων του Νομού, αυτό της πόλεως του Αγρινίου καθώς και της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Η νεοσυσταθείσα, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου στις 28-12-2023, «Ομάδα Δράσης» θα συνεχίσει με στρατηγική, ομοθυμία και αγωνιστικότητα τις διεκδικήσεις για να παραμείνουν οι Υφιστάμενοι Δικαστικοί Σχηματισμοί της ΠΕ Αιτωλ/νίας, όπως έχουν.

Αναλυτική ενημέρωση επί της συναντήσεως θα ακολουθήσει στην ορισθείσα Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας, την Πέμπτη, 11-1-2024 και ώρα 11:00.


[ad_2]

Related posts

28η Οκτωβρίου – Αγρίνιο: Η επίσημη Δοξολογία στην Μητρόπολη (εικόνες)

aitoloakarnanianews

2o ΓΕΛ Αγρινίου: Ο Θανάσης Βλάχος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του ως εκπαιδευτικός και ως παιδαγωγός

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Παρουσία Μπεκατώρου στο Εφετείο η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 4χρονου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο