AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Δικογραφία της Αντιτρομοκρατικής για 39χρονο – Προέτρεπε σε πράξεις βίας για τον πόλεμο στη Γάζα [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Η δικογραφία για τον 39χρονο Αιγύπτιο υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

Στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 39χρονου Αιγύπτιου προχώρησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) διότι σε αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Οκτώβριο του 2023 αναφερόμενος στον πόλεμο που διεξάγεται στη Λωρίδα της Γάζαςπροέτρεπε σε πράξεις βίας.

Η δικογραφία για τον 39χρονο Αιγύπτιο υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση του άρθρου 187Α παρ. 6 σε συνδυασμό με το άρθρο 98 του Ποινικού Κώδικα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 39χρονος που βρίσκεται δέκα χρόνια στην Ελλάδα, επαινούσε την οργάνωση Ταξιαρχίες Αλ Κασάμ, που είναι παρακλάδι της Χαμάς, και καλούσε τους ομόθρησκους σε ένοπλη Τζιχάντ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου υπηκόου τρίτης χώρας, διότι σε αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Οκτώβριο του 2023 αναφερόμενος στον πόλεμο που διεξάγεται στη Λωρίδα της Γάζας, προέτρεπε σε πράξεις βίας.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση του άρθρου 187Α παρ. 6 σε συνδυασμό με το άρθρο 98 του Ποινικού Κώδικα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Πώς θα κινηθούν τα τρακτέρ στην πρωτεύουσα | Ειδησεις

Μαρία Αλεξάνδρου: «Ήταν ένας εφιάλτης» – Τι βίωσε στα χέρια του κέντρου αισθητικής στη Θεσσαλονίκη | Ειδησεις

Πτολεμαΐδα: ΕΔΕ στο Μποδοσάκειο για το θάνατο του βρέφους – Τι απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο