AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά έκανε… διακίνηση ναρκωτικών

[ad_1]

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μετά από έρευνες των αρχών, δύο αξιωματικοί του λιμενικού σώματος συνελήφθησαν για διακίνηση κοκαΐνης, μαζί με άλλα 8 άτομα. Που είναι το… απίστευτο;

Ο ένας εξ’ αυτών είναι ο διοικητής του τμήματος… Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά, ο οποίος μαζί με έναν αξιωματικό εμπλέκονται σε ένα άριστα οργανωμένο κίνημα διακίνησης κοκαΐνης, την οποία έβρισκαν από τις κατασχεμένες ουσίες που εντοπίζονταν στο λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια τις… προωθούσαν στην αγορά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από τους οκτώ ιδιώτες που εμπλέκονται οι τρεις είναι έγκλειστοι των φυλακών, ανάμεσά τους και μία γυναίκα που φέρεται και η «εγκέφαλος» του κυκλώματος.

Η γυναίκα αυτή φέρεται να προσέγγισε μία φίλη της που δούλευε ως αποθηκάριος στις συγκεκριμένες αποθήκες και στη συνέχεια στρατολόγησε τους Λιμενικούς.

Στην κατοχή των εμπλεκόμενων που συνελήφθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 8 κιλά κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης, σφαίρες και όπλα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα με την έρευνα να συνεχίζεται μέχρι να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

 

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Στα 2€ το λίτρο θα εκτιναχθεί πάλι η τιμή της βενζίνης

Εγώ φταίω που δεν μίλησα όχι η μαμά μου

Σημάδια ότι πρέπει να αλλάξεις δουλειά

Αφήστε ένα σχόλιο