AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Διονύσης Ατζαράκης: “Το παλιό μου celebrity crush ήταν η Δέσποινα Βανδή

[ad_1]

Καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο Mega ήταν ο Διονύσης Ατζαράκης και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του χρόνια.


Πήγα σε ιδιωτικό, στις καλόγριες

«Έκανα την επανάστασή μου και έφυγα από το καταπιεστικό σχολείο που πήγαινα στον Καρέα. Γύρω από το σχολείο είχαμε 1995 και μέσα στο σχολείο είχαμε 1965. Μετά πήγα σε ένα άλλο ιδιωτικό, στις καλόγριες.

Ήταν πιο χαλαρά και πιο ωραία και άνετα μαθητικά χρόνια. Ποτέ δεν με πήγαν στις καλόγριες γιατί ήταν να με πάνε για παπά. Ήθελαν ιδιωτικό οι γονείς μου, ήταν κοντά στην Ηλιούπολη και με πήγαν εκεί. Τελειώνω εκεί το Λύκειο, σπούδασα κάποια πράγματα. Ήμουν στο πλαίσιο μιας γενικότερης αναζήτησης και ήθελα να εξοπλιστώ με γνώσεις για να δω τι θα μου χρησιμεύσει», είπε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Ατζαράκης.

Άργησα να πω στους γονείς μου

«Stand up έκανα από τα 20 μου, το συνδύασα με τις σπουδές μου. Γυρνώντας μετά κάποια στιγμή ξεκίνησαν και τα πρώτα τηλεοπτικά. Άργησα να πω στους γονείς μου ότι κάνω stand up. Με κάποιο τρόπο δεν το ένιωθα σαν άγχος. Είχα την πεποίθηση ότι ο καλύτερος τρόπος να βγάλεις λεφτά, είναι να μην κυνηγάς τα λεφτά. Το καλό το να κάνεις αυτό που σου αρέσει, δουλεύεις ασταμάτητες ώρες. Αν το λατρεύεις είναι μέρος της ζωής σου, δεν βαριέσαι. Πλέον το κοινό πάει πολύ εύκολα να δει stand up», είπε στη συνέχεια ο Διονύσης Ατζαράκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


[ad_2]

Source link

Related posts

Ποιος πιστεύετε ότι τρόμαξε περισσότερο; Μια φάρσα που δεν θέλετε να σας κάνουν! (video)

“Η Ελένη Φουρέιρα έχει followers από το Μπαγκλαντές”

Ρόκκος: Έγιναν “Κριστιάνο και Μέσι” στο πλαίσιο promo των εμφανίσεών τους

Αφήστε ένα σχόλιο