AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τι προκύπτει από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την εμπλοκή τρίτου ατόμου

[ad_1]

Στο «τραπέζι» η αρχαιοκαπηλία, το κυνήγι θησαυρού, αλλά και η τοκογλυφία, για το κίνητρο του εγκλήματος

Τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι εξακολουθούν να ερευνούν οι Αρχές, μετά τον εντοπισμό της σορού και την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Οι Αρχές συμπληρώνουν σιγά-σιγά τα κομμάτια στο παζλ, με τη βεντάλια των ερευνών να ανοίγει και να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου. Στο «τραπέζι» μπαίνει η αρχαιοκαπηλία, το κυνήγι θησαυρού, αλλά και η τοκογλυφία, καθώς ο 51χρονος κατηγορούμενος άρχισε να «μιλάει» και να δίνει σχετικές πληροφορίες.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την ανεύρεση του κινητού τηλεφώνου του θύματος, προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα για τις συνομιλίες που είχε με τον βασικό ύποπτο για την δολοφονία του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει αναδείξει οποιαδήποτε εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία του 31χρονου, ενώ δεν έχει εντοπιστεί η παρουσία εκείνο το βράδυ κάποιου άλλου οχήματος πέραν από του κρεοπώλη.

Επιπλέον, ο 31χρονος, όπως διαπιστώθηκε, έχει δεχτεί έναν πυροβολισμό, ενώ από τις βαλλιστικές εξετάσεις δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ακόμα το βλήμα. Οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο τετράδιο που σημείωνε ο Μπάμπης, τα ονόματα όσων του χρωστούσαν. Όσον αφορά το θέμα των λιρών, εξετάζεται ακόμη από τις Αρχές, χωρίς να έχει διαπιστωθεί κάτι προς το παρόν.

Κοινοποιήστε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

Ισχυρή ζήτηση για τις μετοχές του ΤΧΣ στην Τράπεζα Πειραιώς

Πρόταση για διάλογο με 20μελή αντιπροσωπεία βάζει τους αγρότες να μαλώσουν

Διαχείριση μολυσμένων υδάτων με τη χρήση φυσικού ζεόλιθου

Αφήστε ένα σχόλιο