AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

«Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος»

[ad_1]

Οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούριου σχολίασαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου και της ομάδας της. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής ωστόσο είχε ένα έντονο ξέσπασμα καθώς όπως ανέφερε θα έπρεπε να ασχολούμαστε μόνο με το μεγάλο κύμα ακρίβειας που αντιμετωπίζει η χώρα και με τίποτα άλλο.

«Ο αδελφός μου είχε δεχτεί πολλές προτάσεις από τον Τσίπρα και όχι μόνο, αλλά  είχε αρνηθεί και με τα μνημόνια ήταν λάβρος κατά του Τσίπρα. Αν ζούσε, επειδή ήταν πολιτικοποιημένο άτομο δεν θα γέλαγε. Η Αριστερά έχει περάσει από όλες τις στενωπούς. Δυστυχώς περισσότερο έπαιξε τον ρόλο του ακολούθου της ΝΔ. Ο λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία θα υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο δράμα. Από το ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ένα άλλο σχήμα, το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δεν θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής – βιολογικής αυτοκτονίας. Θα υποφέρει ο λαός. Υποφέρει οικονομικά», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Παιδιά, μάχη στα σούπερ μάρκετ θα γίνεται. Το λάδι έγινε χρυσός. Μην χάνουμε τον προσανατολισμό. Κασσελάκηδες μπορούν να υπάρξουν, είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα, τα οποία η ιστορία τα μεταβάλει στην άκρη.

Γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία διαλύει τους μικρομεσαίους; Γιατί είχαμε χθες απεργία, τι έγινε με τους ταξιτζήδες, τι πληρώνουμε και πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό; Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος. Δεν δέχομαι από κανέναν από αυτούς να λένε χαριτολογήματα περί black Friday. Η ζωή μας είναι black… δεν είναι Friday», ξέσπασε ο Α. Μικρούτσικος με αφορμή τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ «κινδυνεύει να γίνει κόμμα Black Friday».


[ad_2]

Source link

Related posts

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε ηλικία 81 ετών

Απλοί φυσικοί τρόποι για λεύκανση δοντιών στο σπίτι σε 3 λεπτά

Βγάλε σκουφάκια, έρχεται βαρυχειμωνιά

Αφήστε ένα σχόλιο