AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

“Δυναμικά” ξεκίνησε η θητεία για τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομάτη

[ad_1]

“Δυναμικά” ξεκίνησε η θητεία για τον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομάτη καθώς από την ανάληψη των καθηκόντων του, επικρατεί έντονη κινητικότητα στα γραφεία της Περιφέρειας τόσο στο Μεσολόγγι όσο και στις πόλεις όπου λειτουργούν υπηρεσίες της.

Οι συσκέψεις με τους υπηρεσιακούς διευθυντές και προϊσταμένους διαδέχονται η μία την άλλη, με τον Αντιπεριφερειάρχη να παραμένει πιστός στο αγαπημένο του σλόγκαν και να ζητά απ’ όλους… “έργα κι όχι λόγια”.

Ο Θανάσης Μαυρομάτης γνωρίζει πολύ καλά πως οι προκλήσεις είναι πολλές και σημαντικές. Συνεπώς θα πρέπει τόσο ο ίδιος όσο και οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας των οποίων έχει την ευθύνη διοίκησης, να είναι σε διαρκή ετοιμότητα.

Το γεγονός ότι Αντιπεριφερειάρχης και υπηρεσιακοί παράγοντες “μιλούν την ίδια γλώσσα” είναι ένα θετικό στοιχείο, καθώς τα καλά αποτελέσματα προκύπτουν από καλές συνεργασίες.

Σήμερα, μάλιστα, τελέστηκε Αγιασμός στο γραφείο του Θανάση Μαυρομμάτη, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του «φρεσκαρίσματός» του γραφείου και της αναδιάταξης του εργασιακού χώρου.
20240129 101716 768x354

20240129 101115

messolonghinews.gr

[ad_2]

Related posts

Εγκύκλιος με οδηγίες για τον πολιτικό γάμο στους δήμους

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο/ Το κοινό τα Σάββατα 23και 30.12.2023 πρέπει να προμηθευτεί ψωμί για 4 ημέρες

aitoloakarnanianews

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Βελτιώσεις στον Κανονισμό Ασφάλειας Φραγμάτων

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο