AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα

[ad_1]

Κρίσιμα χαρακτηρίζονται τα επόμενα 24ωρα για τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται από το απόγευμα της Πέμπτης στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Ο 56χρονος καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για το σόου J2US.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και πολύ σοβαρή. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.

Ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και ανατάχθηκε. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου

%ce%b4%cf%8d%cf%83%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b10

Τι λέει η σύζυγός του

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, την προηγούμενη ημέρα.

Η Κατερίνα Κόκοτα είπε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι: «Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα».

Διαβάστε επίσης:

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών – Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι


[ad_2]

Source link

Related posts

“Η μάνα μου δεν σοκάρεται πια με τίποτα”

Ρομπότ σερβίρουν πελάτες στην Κίνα σε ένα εστιατόριο αλλιώτικο από τα άλλα! (βίντεο)

Πέθανε η ηθοποιός Βαρβάρα Μερτύρη

Αφήστε ένα σχόλιο