AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

«Είναι γέρος και πολύ παράξενος»

[ad_1]

Τι σας έρχεται στο μυαλό ακούγοντας την λέξη «γεροπεράξενος»; Σίγουρα, ο πρώτος που σας έρχεται στο μυαλό δεν είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ωστόσο, κάπως έτσι τον χαρακτήρισε το 22χρονο μοντέλο του Playboy Hieke Konings, όταν αντάλλαξαν ένα φιλί σε κλαμπ του Λος Άντζελες.

«Ήταν ένα μυστικό κλαμπ στο Λος Άντζελες, που έμπαινες με πρόσκληση. Τον είδα να κάθεται με μαύρο hoodie και μαύρο καπέλο. Κοιταχτήκαμε», ισχυρίζεται.

Στη δήλωσή της θυμάται πώς ο μάνατζέρ του Ντι Κάπριο την έφερε στο τραπέζι του σταρ λέγοντας: «Ο Λίο θέλει να σου μιλήσει». Κατά τη συζήτησή τους, η Hieke δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τη φήμη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ότι βγαίνει μόνο με μοντέλα κάτω των 25 ετών. Εκείνος φέρεται να της παραδέχθηκε ότι είναι «ένοχος».

Στη συνέχεια αντάλλαξαν ένα φιλί, που η Hieke το βρήκε μέτριο. «Ήταν οκ, αλλά σίγουρα όχι το καλύτερο που είχα ποτέ», σχολίασε.

Στη συνέχεια την κάλεσε σπίτι του, αλλά το μοντέλο, όπως λέει, δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση. «Σοκαρίστηκε. Φυσικά δεν το είχε συνηθίσει. Όταν του είπα ότι δεν τον ήξερα αρκετά καλά, απάντησε γλυκά. Το σέβομαι αυτό», είπε, προσθέτοντας ότι στράφηκε σε μια άλλη κοπέλα και πήγαν σπίτι του.

Το μοντέλο μπορεί να μην είχε ερωτική σχέση με τον Ντι Κάπριο, ωστόσο, υποστηρίζει ότι έχει φίλες που έχουν περάσει τη νύχτα μαζί του.

Μια φίλη της της είπε ότι φορούσε τα ακουστικά του κατά τη διάρκεια του σεξ επειδή δεν ήθελε να την ακούει. «Και μια άλλη είπε ότι έβαλε ακόμα και ένα μαξιλάρι στο κεφάλι της. Ο Λίο είναι πολύ παράξενος και γέρος».

Η MailOnline επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για σχόλια. Ο Ντι Κάπριο έχει βρεθεί στο επίκεντρο φημών και σχολίων για την άρνησή του να φλερτάρει μια γυναίκα που είναι πάνω από 25 ετών.


[ad_2]

Source link

Related posts

Η νέα της εμφάνιση στο Instagram έφερε από 2 εκατομμύρια likes

Εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της στον πάγο, vid

Δείτε τι…«αμαρτωλό» έκανε τη στιγμή που οι άλλοι προσεύχονταν, vid

Αφήστε ένα σχόλιο