AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

“Είχαμε κανονικότατη σχέση, δεν μπορεί να ξέρει ο κύριος Λιάγκας”

[ad_1]

Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Χαρά Μπουτσικάκη μίλησε ο Βασίλης Δημάκης, ο οποίος απάντησε γι’ ακόμα μία φορά για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου.

«Προφανώς και είχαμε κανονική σχέση, γιατί αν δεν ήταν κανονική σχέση, ούτε καν θα βρισκόμασταν, ούτε καν θα το είχαμε συνάψει όλο αυτό το θέμα. Δεν ξέρω τώρα τι λέει ο καθένας, δεν μπορεί να ξέρει ο κύριος Λιάγκας, ούτε εμείς μπορούμε να πούμε παραπάνω πράγματα. Είχαμε κανονικότατη σχέση. Και στην τελική ήξερε που με άφηνε η Ερασμία. Κάθε φορά που ερχόταν εδώ, με άφηνε σε ασφαλή χέρια», είπε αρχικά ο Βασίλης Δημάκης.

Ο Βασίλης Δημάκης είπε στη συνέχεια: «Προσπαθώ να είμαι καλά γιατί όπως και να έχει είναι ένας άνθρωπος που ήμασταν δυόμιση χρόνια συνεχόμενα μαζί και προφανώς σου λείπει ο άνθρωπος πρώτα απ’ όλα και τα συναισθήματα και όλα προφανώς, αλλά είναι κάτι που είναι διαχειρίσιμο. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να είναι διαχειρίσιμο.

Και η πρώην πεθερά μου (Σοφία Βόσσου), τιμώ την πεθερά μου, μου χάρισε πολλά ρούχα, πράγματα. Είναι σαν μάνα μου, βγήκε και μου ψώνισε, να μου πάρει για τα Χριστούγεννα, σαν δεύτερη μάνα μου. Εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου να είναι πάντα καλά και να είναι πάντα καλά η γυναίκα, γιατί μου στάθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


[ad_2]

Source link

Related posts

“Διακόψαμε τη συνεργασία μας, δεν πληρώθηκα ποτέ από τη Μάντισσα”

“Του λέω «πρόσεχε τι θα πεις στις συνεντεύξεις», έχει την άποψή του κι είναι πολύ ισχυρή”

Αιχμές για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη (Βίντεο)

Αφήστε ένα σχόλιο