AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

«Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι»

[ad_1]

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» στην οποία δεν παρέλειψε να μιλήσει κατόπιν σχετικής ερώτησης και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Εγώ δεν συμφωνώ, αλλά αυτό είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Θες να έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας», δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Από εκεί κι έπειτα, τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο οποιοσδήποτε», συμπλήρωσε.

«Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω να πουλάω όπως σήμερα. Κάποια στιγμή δεν πουλάμε όσο πουλούσαμε στα νιάτα μας, φυσιολογική φθορά. Και η φωνή μας αρχίζει να γερνάει, αλλά και καλλιτεχνικά γερνάς, δεν έχεις να προσφέρεις άλλα πράγματα», συμπλήρωσε επιπλέον ο Νίκος Οικονομόπουλος όταν ρωτήθηκε για τη δημοφιλία του.

«Με στενοχωρεί να βλέπω καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορούν να αποδώσουν φωνητικά, αλλά αν υπάρχουν βιοποριστικοί λόγοι δεν μπορείς να πάρεις θέση. Είναι κατά πόσο θες κι εσύ να πουλάς τον εαυτό σου. Δηλαδή, ας πάρεις ένα μεροκάματο, θες να σε δουν να μην τραγουδάς ή να σε απομυθοποιήσει ο άλλος; Δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το σημείο», πρόσθεσε.


[ad_2]

Source link

Related posts

Τρώγονται τα τυριά μετά την ημερομηνία λήξης;

Πίσω από την μάσκα της φιλίας συχνά κρύβονται οι χειρότεροι εχθροί μας

Κάθεσαι λάθος στις ξένες τουαλέτες σε όλη σου τη ζωή

Αφήστε ένα σχόλιο