AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Εκδήλωση στο Αγρίνιο για την «9 Δεκεμβρίου- Διεθνή Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας των Θυμάτων Εγκλημάτων Γενοκτονίας και της Αποτροπής του Εγκλήματος αυτού»

[ad_1]

Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του Συλλόγου Δ.Ψαθάς για την «9 Δεκεμβρίου- Διεθνή Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας των Θυμάτων Εγκλημάτων Γενοκτονίας και της Αποτροπής του Εγκλήματος αυτού», πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας/ Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου, το Διευθυντή της σχολικής μονάδας κο Σκιαδά Γρηγόριο καθώς και το συμβούλιο διδασκόντων, με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου.

Η εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε αρχική εισαγωγή/ ενημέρωση προς τους μαθητές από το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κο Σιδηρόπουλο Δημοσθένη, ώστε να τους καθοδηγήσει στην κατανόηση του ενημερωτικού υλικού το οποίο διανεμήθηκε σε όλους τους μαθητές και διδάσκοντες από την ταμία του Συλλόγου μας κα Τζελαλίδη Μαίρη. Ακολούθησε η προβολή της ταινίας μικρού μήκους: «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ- Μια Αληθινή Ιστορία», του Συλλόγου «Πόντος» του Norwalk Connecticut Η.Π.Α..

Την εκδήλωση διάνθησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμιολογιώτατος π. Δημήτριος Αντωνίου καθώς και ο Προϊστάμενος των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων της Δ.Κ. Αγίου Κων/νου, π. Ευάγγελος Φωτάκης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού, ο οποίος και μετέφερε το χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου προς τους διδάσκοντες και μαθητές του γυμνασίου αλλά και προς τα μέλη του Συλλόγου μας για την πρωτοβουλία τους.

Related posts

Πένθος στη Νέα Αβώρανη για τον θάνατο 42χρονης

aitoloakarnanianews

ο τερπνόν μετά του ωφελίμου για τον Εξαδάκτυλο

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο:Έκλεψαν λεφτά από κατάστημα αφού έσπασαν την τζαμαρία

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο