AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Εκτός έδρας αποστολή, αλλά έχει τον… πρώτο λόγο ο Απόλλωνας!

[ad_1]

Μπορεί να προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι της Λεμεσού, ωστόσο ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό (17:00) παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Αν και η ήττα στο Λεμεσιανό ντέρμπι με τον Άρη τον έφερε να χάνει έδαφος από τη διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη εξάδα, δεν θα τα παρατήσει ο Απόλλωνας.

Έχοντας 7 αγωνιστικές ακόμη για το φινάλε της α΄ φάσης του πρωταθλήματος, με 7 βαθμούς να τον χωρίζουν από την 7η θέση που είναι αυτή τη στιγμή από την 6η θέση, σίγουρα, έχει έστω και λίγες ελπίδες, πιθανότητες, για να μπορέσει να μπει στο α΄ γκρουπ εξάδας και δεν έχει άλλη επιλογή πέρα από το να το παλέψει.

Πόσο δε που είναι και ο θεσμός του Κυπέλλου που έχει και εκεί τον στόχο…

Η αποστολή του Απόλλωνα ταξιδεύει σήμερα στην Περιστερώνα, όπου στις 17:00 θα φιλοξενηθεί από την ουραγό Δόξα Κατωκοπιάς, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σαφέστατα, έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο η Λεμεσιανή ομάδα, εντούτοις, άπαντες γνωρίζουν ότι οι παίκτες θα πρέπει να παλέψουν, να μοχθήσουν για να μπορέσουν να φύγουν από εκεί με το τρίποντο στις αποσκευές τους.

Ο προπονητής, Πάμπλο Ματσίν, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κυριάκου, καθώς και στους τραυματίες Σπόλιαριτς, Κρμέντσικ, Σάντος, ενώ όλα δείχνουν ότι θα προφυλαχθεί ο Βαλμπουενά ενόψει του νοκ – άουτ αγώνα Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΛ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Πασχαλάκης: «Καμία δικαιολογία, η νοοτροπία δεν ήταν αυτή που έπρεπε»

TikTok: Viral ο ψήστης «Τίγρης» με το Κάλας

Ναδάλ: Στα 118.000 δολάρια πουλήθηκε σε δημοπρασία η ρακέτα του από το Roland Garros του 2007

Αφήστε ένα σχόλιο