AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Εκτός παράταξης Παπαναστασίου ο Κ. Κιτσοπάνος για την εμπλοκή με την υδροκλοπή

[ad_1]

Εκτός παράταξης Παπαναστασίου ο Κ. Κιτσοπάνος για την εμπλοκή με την υδροκλοπή


Εκτός παράταξης του Δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου έθεσε εαυτόν ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Κιτσοπάνος, με αφορμή την καταγγελία του Κ. Πιστιόλα για υδροκλοπή.

Ο Κ. Κιτσοπάνος παραδέχθηκε ότι σε χώρο που κατασκευάζει ένα έργο εταιρεία, στην οποία ο ίδιος είναι μέτοχος, εντοπίστηκε από τη ΔΕΥΑ Αγρινίου μια παράνομη υδροκλοπή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η εταιρεία στην οποία μετέχει ο ίδιος δεν έχει σχέση με την εν λόγω παράνομη παροχή, ωστόσο εκτιμώντας ότι το θέμα αυτό γίνεται από την παράταξη του Κ. Πιστιόλα αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης δήλωσε ότι θέτει εαυτόν εκτός της παράταξης του Γ. Παπαναστασίου, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Ο Κ. Κιτσοπάνος υποστήριξε όσο βρίσκονταν στη διοίκηση της ΔΕΥΑ Αγρινίου κυνήγησε απεινώς το φαινόμενο της υδροκλοπής.

Από την πλευρά του ο Γ. Παπαναστασίου έδειξε ικανοποιημένος από την κίνηση του Κ. Κιτσοπάνου και υπογράμμισε ότι η ΔΕΥΑ Αγρινίου έπραξε τα δέοντα και εκλήθη όπως προβλέπεται η Αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος. “Δεν αποκρύφτηκε τίποτα” είπε ο Γ. Παπαναστασίου και εκτίμησε ότι η πλευρά του Κ. Πιστιόλα επιχειρεί τη σπίλωση της παράταξής του.

ΔΕΥΑ Αγρινίου: Μεσοσταθμικές αυξήσεις 15% το 2024


[ad_2]

Related posts

Ο Κώστας Πιστιόλας για μια άλλου τύπου αγροτική πολιτική στο Αγρίνιο

aitoloakarnanianews

Δ.Ο.Υ. Αγρινίου: Περιορισμός συναλλαγών την Πέμπτη 23/11

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Γλέντησαν οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου στο νέο “σπίτι” τους

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο