AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ελεύθερος ο Ρισβάνης, έφυγε από την Ντουνάισκα Στρέντα

[ad_1]

Ο Σπύρος Ρισβάνης έλυσε το συμβόλαίο του με την Ντουνάισκα Στρέντα και ύστερα από 1,5 σεζόν δεν συνεχίζει στην ομάδα της Σλοβακίας.

Σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται από σήμερα (5/1) ο Σπύρος Ρισβάνης, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με την Ντουνάισκα Στρέντα της Σλοβακίας όπου και πήγε το καλοκαίρι του 2022.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε φέτος σε 13 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις στο εκεί πρωτάθλημα, Κύπελλο αλλά και τα προκριματικά του Conference League, ενώ σε 1,5 σεζόν αγωνίστηκε αθροιστικά 34 φορές για λογαριασμό της.

«Ηταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όμως η τρέχουσα δεν κύλησε και για τις δύο πλευρές όπως θα ήθελαν, για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο παίκτης δεν ήταν ευτυχισμένος με την κατάσταση και σαν τζέντλεμαν βρήκαμε μία λύση. Είμαστε χαρούμενοι που τον γνωρίσαμε και έπαιξε ρόλο μέντορα στους νεότερους. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην καριέρα του», ανέφερε ο Ζαν Φαν Ντάελε, τεχνικός διευθυντής του club.

[ad_2]

Source link

Related posts

Γιάννης για Λίλαρντ: «Ήταν απίστευτος σήμερα, είμαι ενθουσιασμένος»

Ολυμπιακός: Το νέο ρεκόρ του Ελ Καμπί που ξεπέρασε τον Ελ Αραμπί

Κάρλσον: «Κάθε μέρα στη διακοπή κάναμε και ένα βήμα προόδου»

Αφήστε ένα σχόλιο