AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

ΕΛ.ΑΣ: Ο Δημήτρης Μαλλιός νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

[ad_1]

Όπως αναμενόταν ο επικεφαλής του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Δημήτρης Μαλλιός, είναι ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

Υπό τη σκιά της δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη στο Νέο Κόσμο, το ΚΥΣΕΑ επίσπευσε τις διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΛ.ΑΣ. με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να ενεργεί άμεσα, υπό την έγκριση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Δημήτρης Μαλλιός θα αντικαταστήσει τον Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Παράλληλα, υπαρχηγός αναλαμβάνει ο υποστράτηγος Π. Συριτούδης και Προϊστάμενος Επιτελείου ο υποστράτηγος Α. Μαντζιώκας.

Το χρίσμα των Γενικών Επιθεωρητών Αστυνομίας Βορείου και Νοτίου Ελλάδος πρόκειται να λάβουν αντίστοιχα οι υποστράτηγοι Χ. Μπουλούμπασης και Γ. Μιχαλόπουλος.

Δημήτρης Μάλλιος ο αρχηγός, Πασχάλης Συριτούδης ο υπαρχηγός – Όλα τα ονόματα

Ο υποστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος αναμένεται να λάβει τη θέση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis. Πρόκειται για έναν έμπειρο αξιωματικό, ήπιων τόνων, ο οποίος χαίρει της εμπιστοσύνης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Επί σειρά ετών χειρίστηκε και διακρίθηκε στο Σώμα σε θέματα που αφορούν στο μεταναστευτικό.

Yπαρχηγός του Σώματος θα γίνει ο υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης και Προϊστάμενος Επιτελείου ο υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας.

Παράλληλα, το χρίσμα θα λάβουν αντίστοιχα και οι υποστράτηγοι Χρήστος Μπουλούμπασης και Γιώργος Μιχαλόπουλος.


[ad_2]

Source link

Related posts

Μεσολόγγι: Ψάχνουν τον Μπάμπη στα… τυφλά – Τα στοιχεία που έχει το Ανθρωποκτονιών στα χέρια του – Newsbomb – Ειδησεις

Greek Mafia: Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα για τη δράση των συληφθέντων κατηγορουμένων για δολοφονίες – Newsbomb – Ειδησεις

Χειροπέδες σε 42χρονο που κακοποίησε 13χρονο με αυτισμό

Αφήστε ένα σχόλιο