AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Μεσολόγγι

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Ψήφισμα για το Πρωτοδικείο – Κάλεσμα συνυπογραφής

[ad_1]

Εμποροβιομηχανικός Μεσολογγίου: Ψήφισμα για το Πρωτοδικείο – Κάλεσμα συνυπογραφής


Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε τοπικούς φορείς και συλλόγους για την ενίσχυση του αγώνα του Δικηγορικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου κατά της διαφαινόμενης κατάργησης του Πρωτοδικείου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, συνυπογράφοντας το σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η  αποψίλωση της πόλης από πάσης φύσεως διοικητικές υπηρεσίες  αφορά όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας και δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή.

Για το λόγο αυτό είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να ενώσουμε τις φωνές μας με αυτή του Δικηγορικού Συλλόγου και να εμποδίσουμε τα σχέδια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τα οποία αποτελούν προσβολή για την ιστορική προσφορά της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας, πλήττουν το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας και εν τέλει υποβιβάζουν τους δημότες της πόλης μας σε πολίτες β’ κατηγορίας, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Παρακαλούνται οι φορείς της πόλης να επικοινωνούν είτε τη γραμματεία του Συλλόγου (τηλ: 2631025564, e-mail: info@esmes.gr ) είτε απευθείας με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Πασιόπουλο, προκειμένου να δηλώσουν τη συνυπογραφή τους στο κείμενο του ψηφίσματος.

Το ψήφισμα

 


[ad_2]

Related posts

Μεσολόγγι : Νήπια προσπαθούν με…ακροβατικά να μπουν στο σχολείο λόγω βροχής(βίντεο)

aitoloakarnanianews

Αιτωλικό: Μαχητικό όχι στην κατάργηση του ΝΠΔΔ του «Μουσείου Χαρακτικής Βάσως Κατράκη» λέει το ΚΚΕ

aitoloakarnanianews

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Ξέχασε το χειρόφρενο και “ξήλωσε” την περίφραξη (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο