AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Νέα τροπή μετά τα ευρήματα από τις κάμερες

[ad_1]

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τη Δευτέρα (08/01), αφού όπως φαίνεται οι κάμερες έχουν πιάσει το όχημα του κρεοπώλη, του 50χρονου φίλου του αγνοούμενου που έχει προσαχθεί από τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του MEGA, o 50χρονος έχει υποστηρίξει ότι είδε τον 31χρονο, το βράδυ της Πέμπτης (04/01), τον μετέφερε σε συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητό του και τον άφησε εκεί γιατί του είπε πως θα πάει για κυνήγι. Ακόμα, ο ο 50χρονος έχει ισχυριστεί ότι έφυγε από τον οικισμό του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι, πήρε τον 31χρονο απ’ το σπίτι και τον άφησε στον κόμβο Παλιάς Εθνικής, στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην Παλιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και μετά 51χρονος επέστρεψε προς τα πίσω.

Παρ’ όλα αυτά, όπως προκύπτει από έρευνα της Αστυνομίας, η αναστροφή που έκανε ο 50χρονος φαίνεται να διαψεύδεται. Σε δεύτερη φάση, έχουν βρεθεί καταγραφές από κάμερες μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του 50χρονου. Έτσι, ουσιαστικά, φαίνεται ο κρεοπώλης να είναι σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που είχε δηλώσει.

ADVERTISEMENT

Ακόμα, τους αστυνομικούς τους προβληματίζει το γεγονός ότι στο στίγμα του κινητού του 50χρονου που καταγράφεται, υπάρχει ένα κενό μίας ώρας που φαίνεται να έχουν σημειωθεί διαγραφές στα δεδομένα. Στο πλαίσιο αυτό οι έρευνες και η πίεση των Αρχών στρέφονται προς τον 50χρονο, οποίος τηρεί στάση τελείως αρνητική, και συγκεντρώνονται στο κενό της μίας ώρας που έχει προκύψει.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 31χρονος κανόνισε, την περασμένη εβδομάδα, να πάει για να κυνηγήσει και ένας φίλος του τον μετέφερε από την πόλη μέχρι και την Εθνική Οδό, από όπου άλλος γνωστός του – άγνωστος όμως στην υπόλοιπη οικογένειά του – θα τον περισυνέλεγε με δικό του όχημα για να μεταβούν στον τόπο του κυνηγιού. Έκτοτε, δεν υπάρχουν σημεία ζωής του.

Μάλιστα, η αδελφή του αγνοούμενου, Χριστίνα Κούτσικου, μίλησε την Κυριακή (07/01) στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κυριολεκτικά «χτενίζουν» χορτολιβαδικές, δασικές εκτάσεις, βουνά και χωριά στη γύρω περιοχή και απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποιο στοιχείο, να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Σύμφωνα με την αδελφή του αγνοούμενου, εκείνος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Ιταλίας και ήρθε για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Μεσολόγγι.

Ακόμα, η ίδια εξέφρασε φόβους πως μπορεί κάτι να έχει συμβεί στον αγνοούμενο αδελφό της.

Related posts

Επιχείρηση ανασύνταξης στον Παναιτωλικό μετά τη χαμένη ευκαιρία

aitoloakarnanianews

Εξελίξεις για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι- για κυκλώματα πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

aitoloakarnanianews

Καιρός: Έρχεται η Άνοιξη το Σαββατοκύριακο – Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο