AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του 50χρονου – Έλαβε προθεσμία

[ad_1]

Προθεσμία προκειμένου απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα στο Μεσολόγγι, για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου.

Ο 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο, οδηγήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου.

Έξω από το κτήριο της αστυνομίας είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του 31χρονου, ζητώντας να μάθουν πού βρίσκεται το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος θα παραμείνει κρατούμενος στην αστυνομία μέχρι την απολογία του, αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y18jwc40d5y&playlistId=v-cyhuopljttk1

Τι οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου

Βάσει πληροφοριών του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 50χρονου και το ένταλμα σύλληψης που ακολούθησε, βασίστηκε στις αντιφάσεις που υπέπεσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια των καταθέσεων που έδωσε στην αστυνομία, σχετικά με τις κινήσεις του το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου, μετά τη συνάντησή τους.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν συλλέξει στοιχεία τόσο από κάμερες που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή των πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου, όσο και από κινητά τηλέφωνα, ενώ εξετάζονται και οι οικονομικές συναλλαγές που είχε ο 31χρονος με τον 50χρονο.

Ο 50χρονος εκτιμάται ότι είναι το τελευταίο άτομο που συναντήθηκε με τον 31χρονο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κλήθηκαν στην αστυνομία τέσσερα άτομα, προκειμένου να καταθέσουν όσα πιθανώς γνωρίζουν για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

«Ας πει πού είναι ο αδερφός μου»

Η αδερφή του 31χρονου, σε δηλώσεις της λίγο πριν οδηγηθεί ο 50χρονος στον ανακριτή, έκανε λόγο για δικαίωση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «εφόσον η Δικαιοσύνη έκρινε ότι ο 50χρονος εμπλέκεται στην εξαφάνιση του αδελφού μου κάτι έχουν δει» και συμπλήρωσε: «Ας πει πού είναι ο αδερφός μου. Γιατί να το κρατάει μυστικό, ενώ υπάρχει ήδη κατηγορία εναντίον του».

Επίσης, ανέφερε ότι «ο 50χρονος δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα και δεν ξέρουμε αν θα το κάνει ποτέ, οπότε το να πάει στη φυλακή εμάς δεν μας λέει τίποτα, αν δεν βρεθεί ο αδελφός μου», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο «να εμπλέκεται και άλλο άτομο στην υπόθεση».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related posts

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου

aitoloakarnanianews

«Δρω»: Οι προτάσεις για την Ο.Χ.Ε. -Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού Αιτωλοακαρνανίας

aitoloakarnanianews

Επεισόδια με κουκουλοφόρους στην Πάτρα – Στο τέλος της πορείας

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο