AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΕΟΚ: Στις ΗΠΑ Διαμαντίδης και Καλαμπόκης για το Greeks Abroad

[ad_1]

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο ΓΙάννης Καλαμπόκης θα πραγματοποιήσουν ταξίδι στην Αμερική για 10 ημέρες (5-15/4) στο πλαίσιο του Greeks Abroad.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΕΟΚ θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα Greeks Abroad, μέσα από το οποίο ο Δημήτρης Διαμαντίδης που αποτελεί σύμβουλος του αναπτυξιακού προγράμματος και ο Γιάννης Καλαμπόκης, προπονητής της Εθνικής Παίδων, θα ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για διάστημα 10 ημερών, από τις 5 έως και τις 15 Απριλίου, ώστε να δουν Έλληνες αθλητές της διασποράς.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τους θα βρεθούν στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, περιοχές στις οποίες θα επισκεφθούν κολέγια, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τον Ρικ Πιτίνο, προπονητή με τον οποίο άρχισε να συνεργάζεται η ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Γιάννης Καλαμπόκης θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ το διάστημα 5-15 Απριλίου στο πλαίσιο του προγράμματος Greek Abroad.

Ο Διαμαντίδης, σύμβουλος του αναπτυξιακού προγράμματος και ο Καλαμπόκης, προπονητής της Εθνικής Παίδων και υπεύθυνος του προγράμματος Greeks Abroad, θα δουν Έλληνες αθλητές της διασποράς στη Νέα Υόρκη και στο Σικάγο. Θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε κολλέγια, ενώ θα γίνει συνάντηση και με τον Ρικ Πιτίνο, στο πλαίσιο της συνεργασία του με την ΕΟΚ, η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται ανάλογο ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του προγράμματος Greeks Abroad.

[ad_2]

Source link

Related posts

Error 404 | gazzetta.gr

Αντετοκούνμπο: Γιάννης όπως… Τζόρνταν με την 40άρα στον μέσο όρο με Πέισερς

ΠΑΣ Γιάννινα: Ατομικό για Σόρια, Τούτου και Νάγκι

Αφήστε ένα σχόλιο