AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Επανεκλογή Παπαδόπουλου στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας με μικρή διαφορά από τον Σ.Κωνσταντάρα

[ad_1]

Το απόγευμα της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα έγινε η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δημάρχων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας για την εκλογή προέδρου, Εκτελεστικής και Εποπτικής Επιτροπής ενώ παράλληλα, σε δεύτερη κάλπη, διεξήχθησαν εκλογές για δημοτικών συμβούλων που θα εκπροσωπήσουν την Δυτική Ελλάδα στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) Εx officio συμμετέχουν στη Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε όλοι οι δήμαρχοι της χώρας που εξελέγησαν κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.

Υποψήφιοι ήταν ο νυν πρόεδρος και δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, με ευρεία κεντροαριστερή στήριξη, ο αντίπαλός και το 2020 Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας με στήριξη από τη ΝΔ και ο δήμαρχος Πατρεών, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ, Κώστας Πελετίδης.

Ο συνδυασμός του Θανάση Παπαδόπουλου έλαβε 59 ψήφους και 9 έδρες ο συνδυασμός του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα 51 ψήφους και 8 έδρες και ο συνδυασμός του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, 25 ψήφους και 4 έδρες.

φωτο από protinews.com.gr

[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο/ Ζητούνται αποθηκάριος και υπάλληλος για E-SHOP

aitoloakarnanianews

Ο Φωκίων Ζαΐμης στη συνάντηση των Περιφερειών για την Μακροπεριφέρεια της Μεσογείου

aitoloakarnanianews

Αιτωλοακαρνάνας ιερέας επιτέθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του μέσα σε δικαστήριο – Στο νοσοκομείο η ίδια και το παιδί τους

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο