AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Επεισόδια στο Ρέντη: Στρέφονται στον καθοδηγητή ο αρχές, στο κάδρο 4-5 άτομα (vid)

[ad_1]

Μετά τη σύλληψη του 18χρονου για τον τραυματισμό του αστυνομικού στο Ρέντη, η ΕΛ.ΑΣ ρίχνει το βάρος της στον καθοδηγητή της επίθεσης.

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του καθοδηγητή της επίθεσης στο Ρέντη που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού. Πρόκειται για το άτομο που μεταξύ άλλων προμήθευσε τα «πολεμοφόδια» στους χούλιγκανς.

Τα μέχρι τώρα ευρήματα δείχνουν πως έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των επεισοδίων οδηγώντας τους χούλιγκανς στο πάρκινγκ του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη» όπου ένα άλλο άτομο είχε με αυτοκίνητο μεταφέρει τα «πολεμοφόδια» και τα οποία χορήγησε στους οπαδούς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ φαίνεται να υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας 4-5 ατόμων που είχαν ρόλο καθοδηγητή αλλά και χορηγητή των υλικών μεταξύ άλλων βόμβες μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα και σε αυτούς έχει εστιάσει το βάρος τη ΕΛ.ΑΣ να μπορέσει να τους ταυτοποιήσει, εντοπίσει και στη συνέχεια να τους συλλάβει.

Στη μάχη αυτή έχουν πέσει όλα τα μέσα που διαθέτουν οι Αρχές, ενώ γίνεται αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου στοιχείου. Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου έχουν σταλεί για το αν έχει βρεθεί γενετικό υλικό ή δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στα όσα εντοπίστηκαν εντός του γηπέδου.

Σημειώνεται πως έχει γίνει χαρτογράφηση αλλά και κάποιες προσαγωγές από γνωστούς οπαδούς προκειμένου να δώσουν κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για τα όσα έγιναν στο Ρέντη.

[ad_2]

Source link

Related posts

Τσέλσι: Ο Έντσο Φερνάντες, καλύτερος πασέρ της Premier League

Έβερτον: Κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών, την «τρέχουν» και οι Λέστερ, Μπέρνλι και Λιντς

Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Εκτός για αρκετό καιρό ο Μπάλντγουιν»

Αφήστε ένα σχόλιο