AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Επιβάτης αεροπλάνου έπαθε σοκ όταν κοίταξε έξω από το παράθυρο: «Το TikTok με βοήθησε να λύσω το μυστήριο» (vid)

[ad_1]

Eνα παράξενο θέαμα από το παράθυρο ενός αεροπλάνου σε μια βραδινή πτήση από το Βιετνάμ προς την Αυστραλία έχει μπερδέψει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας επιβάτης αεροπλάνου έμεινε άναυδος αφού είδε ένα παράξενο χρωματιστό θέαμα από το παράθυρό του, ενώ πετούσε από το Βιετνάμ στην Αυστραλία.

Τα πλάνα από την απίστευτη ψευδαίσθηση συγκέντρωσαν πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, με τους χρήστες να βοηθούν τον ταξιδιώτη να λύσει το μυστήριο.

@brad..stewart1572 SOMEBODY HELP ME PLEASE #vietnam #fyp #foryoupage ♬ original sound – Brad stewart

«Κάποιος να με βοηθήσει, παρακαλώ», έγραψε ο χρήστης Brad Stewart στη λεζάντα του κλιπ, το οποίο βιντεοσκόπησε κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής πτήσης από την πόλη Χο Τσι Μινχ στη Μελβούρνη.

Το εντυπωσιακό κλιπ, που τραβήχτηκε καθώς το αεροπλάνο έφευγε από το Βιετνάμ, δείχνει το εξωτερικό νυχτερινό τοπίο γεμάτο από μικρά τετράγων – νέον, τα οποία θυμίζουν κομφετί σε ρέιβ πάρτυ.

Δυστυχώς, πολλοί θεατές ήταν εξίσου μπερδεμένοι με το θέαμα, με πολλούς να αστειεύονται λέγοντας ότι τα τετράγωνα ήταν «σημειώσεις σε post-it».

Τελικά, όπως επεσήμαναν αρκετοί, η παράξενη θέα ήταν στην πραγματικότητα ατελείωτες σειρές από φωτιζόμενες φάρμες με φρούτα δράκου.

[ad_2]

Source link

Related posts

Μάντσεστερ Σίτι: Γράφει Iστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά το γκολ του Χάαλαντ κόντρα στην Κοπεγχάγη!

Καλαμάτα μεταγραφές: Απέκτησε τον Άλεξ Λόπεθ

Επιστροφή «έκπληξη» στη Γιουνάιτεντ: Υπογράφει ο Ντε Χέα

Αφήστε ένα σχόλιο