AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Εταιρεία δίνει 2.300 ευρώ μισθό για να βλέπεις χριστουγεννιάτικες ταινίες

[ad_1]

Αν έχεις πει ποτέ μεταξύ σοβαρού και… σοβαρού ότι η δουλειά των ονείρων σου θα ήταν να κάθεσαι όλη μέρα να βλέπεις ταινίες και να πληρώνεσαι, σου έχουμε νέα: Η δουλειά των ονείρων σου υπάρχει. Θα χρειαστεί να μετακομίσεις στις ΗΠΑ, βέβαια, αλλά τι είναι μια τόση δα βίζα μπροστά στα 2.300 ευρώ που θα παίρνεις για μισθό; Αστεία πράγματα.

Το CableTV.com, που λες, έβγαλε μόλις αυτήν εδώ την αγγελία στην οποία ζητά κάποιον/α να δει 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες μέσα σε 25 ημέρες, να τις αξιολογήσει μαζί με τις αντίστοιχες πλατφόρμες στις οποίες προβάλλονται (Netflix, Hulu, Disney+ και πάει λέγοντας) και να πληρωθεί 2.500 δολάρια, ήτοι γύρω στα 2.300 ευρώ.

Στη λίστα περιλαμβάνονται ταινίες που πιθανότατα έχεις ήδη δει, όπως το Μόνος στο Σπίτι, το Elf, ο Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης, το Muppet Christmas Carol και (ναι, φυσικά) το Die Hard.

Εκτός του ότι τα παιδιά έχουν χιούμορ, έχουμε κι άλλη αγαπημένη λεπτομέρεια: Στις οδηγίες για την αίτηση, στο σάιτ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα. Δεν χρειαζόμαστε βιογραφικά, cover letters και συνεντεύξεις –προτιμάμε να περάσεις τον χρόνο σου σε γιορτινές προετοιμασίες με τους αγαπημένους σου».

Τέτοιους εργοδότες θέλουμε, κυρίες και κύριοι.

 


[ad_2]

Source link

Related posts

10 έξυπνες ιδέες που θα σας φανούν χρήσιμες! (vid)

Λίγα λόγια για τα γλυκά κρασιά του Sauternes

4 λάθη που μπορεί να κάνεις στο πλύσιμο των ρούχων γυμναστικής

Αφήστε ένα σχόλιο