AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Εφές – Μπαρτσελόνα 98-74: Τη διέλυσε και χτίζει σερί νικών


Η Αναντολού Εφές κατάφερε να υποτάξει τη Μπαρτσελόνα με το ευρύ 98-74 και συνέχισε τα καλά αποτελέσματα.

Η Αναντολού Εφές υποδέχτηκε στην Κωνσταντινούπολη τη Μπαρτσελόνα για την 22η αγωνιστική της Euroleague και επιβλήθηκε με 98-74, χτίζοντας σερί νικών, μετά και την επικράτηση επί της Βίρτους Μπολόνια την περασμένη εβδομάδα.

Εφές – Μπαρτσελόνα: Το ματς

Η Εφές μπήκε από την αρχή του αγώνα με μεγάλη ορμή και κατάφερε να αποκτήσει από το νωρίς το έστω και μικρό προβάδισμα αντί της Μπαρτσελόνα. Στα μισά της πρώτης περιόδου το σκορ ήταν στο 8-5 ενώ το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους στο +5 στο 18-13.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλα αντίδραση και αφού πρώτα ισοφάρισαν με τον Γιοκουμπάιτις 29-29 (6:01), πήραν τα ηνία στο προβάδισμα με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ να κάνει το 31-29. Με αντίστοιχα συναρπαστικό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Ερντέμ Τσαν να πηγαίνουν στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 42-39.

Η Εφές επέστρεψε στο παρκέ για το δεύτερο μισό έχοντας τη φορά που είχε και στο πρώτο. Διατήρησε το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου (56-50, 5:16) ενώ άρχισε μάλιστα να ανοίγει τη διαφορά, φτάνοντας στο τέλους του τρίτου δεκαλέπτου στο +12 και το σκορ στο 72-60.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ήταν επιβλητικοί. Στα 4:12 πριν το τέλος του αγώνα είχαν φτάσει στο 91-69 και με επιθετική πολυφωνία, μεταξύ αυτόν και ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του αλλά και τον, έφτασαν σε μία μεγάλη και επιβλητική νίκη επί του καταλανικού συλλόγου με 98-74.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 42-39, 72-60, 98-74

Τα στατιστικα΄της Εφές

Τα στατιστικά της Μπαρτσελόνα

Source link

Related posts

Ολυμπιακός: Ολοταχώς για sold out με Φερεντσβάρος

Superleague 2: «Μηνυτήρια αναφορά για παράνομη αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕΛ»

Λιβάι Γκαρσία: Έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες και ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό του Τρινιντάντ (vids)

Αφήστε ένα σχόλιο