AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Ζαμπάρας για παλιό νοσοκομείο Αγρινίου: Θα παρέμβω ξανά αν δεν πιστωθούν τα χρήματα για το έργο – Τι είπε στο «Δυτικά FM 92,8»

[ad_1]

Ζαμπάρας για παλιό νοσοκομείο Αγρινίου: Θα παρέμβω ξανά αν δεν πιστωθούν τα χρήματα για το έργο – Τι είπε στο «Δυτικά FM 92,8»


Στο «Δυτικά FM 92,8» μίλησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Ζαμπάρας με αφορμή την συζήτηση που είχε στη Βουλή για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου Αγρινίου με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πίσω απ’ τις γραμμές» του Δημήτρη Παπαδάκη, ο Μίλτος Ζαμπάρας υπογράμμισε το σημείο που βρίσκεται σήμερα η υπόθεση και αποτέλεσε αφορμή για την ερώτηση που υπέβαλλε ο ίδιος στη Βουλή. «Ενώ έχουμε πλέον τελειώσει με το μελετητικό κομμάτι, δεν υπάρχουν τα χρήματα για να δημοπρατηθεί το έργο, γιατί τα χρήματα υπήρχαν στο κωδικό του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η απάντηση του Υπουργείου ήταν ότι τα χρήματα θα δοθούν εφ’ όσον η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποβάλλει αίτημα για τη χρηματοδότηση.

«Αυτό που καταλαβαίνω από την απάντηση του Υπουργού είναι ότι από την στιγμή που το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και αφού είναι σε ισχύ η προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας με την 6η ΥΠΕ, να μπουν ξανά τα χρήματα στο λογαριασμό του έργου» είπε ο Μίλτος Ζαμπάρας.

«Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και θα παρέμβω ξανά σε περίπτωση που δεν πιστωθούν τα χρήματα για το έργο» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι η υλοποίηση του έργου αυτού, έστω κι αν αφορά την αξιοποίηση ενός μικρού μέρους του παλιού νοσοκομείου, μπορεί να γίνει η αρχή για να αξιοποιήσουμε και το υπόλοιπο παλιό νοσοκομείο.

«Από το μηδέν που βρισκόμαστε σήμερα, δέκα χρόνια μετά, ας γίνει επιτέλους έστω αυτή η μερική αξιοποίηση και μετά ας κάτσουν σε ένα τραπέζι οι αρμόδιοι φορείς και με σοβαρούς όρους να κουβεντιάσουν πως μπορούν να αξιοποιήσουν όλο αυτό το χώρο, προς όφελος της κοινωνίας και της πόλης» δήλωσε ο Μίλτος Ζαμπάρας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του βουλευτή:

 


[ad_2]

Related posts

Από Μάρτιο η συζήτηση για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Αγρινίου

aitoloakarnanianews

«Λύθηκε άμεσα το πρόβλημα» λέει για τα νερά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ο Σύλλογος Γονέων του Παπαστρατείου Γυμνασίου

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Μαθητές Λυκείου έκαναν ληστείες – Βίντεο από τη δράση τους

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο