AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ζενεσιό: «Πετύχαμε δυο γκολ σε ένα γήπεδο που έχει θερμή ατμόσφαιρα»

[ad_1]

Ο Μπρούνο Ζενεσιό, τεχνικός της Ρεν, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού.

Με σκορ 2-1 επικράτησε χθες (26/10) η Ρεν του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και ο Μπρούνο Ζενεσιό είχε εύλογα μόνο καλά λόγια να πει για τους ποδοσφαιριστές του. «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Εμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριακής. Ημασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Πετύχαμε δυο γκολ σε ένα γήπεδο που έχει θερμή ατμόσφαιρα. Ηταν ένα καλό ματς και οι παίκτες μου απέδειξαν ότι έχουν την ποιότητα Παίξαμε σε μία αρκετή δύσκολη έδρα», ανέφερε αρχικά ο κόουτς της γαλλικής ομάδας.

Και συνέχισε με ερώτηση για το αν έπαιξαν οι παίκτες του όπως ήθελε. «Κοιτάξτε εδώ μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο. Είδα ωραία πράγματα από τους παίκτες μου. Είχαν αλληλεγγύη μεταξύ τους. Επαιξαν καλά και με… πονηριά και αυτό μου άρεσε. Η ομάδα είχε χημεία σήμερα και έπαιξε με αυτοπεποίθηση. Υπολείπονται τρία ματς και ελπίζω να τα πάμε και εκεί καλά».

[ad_2]

Source link

Related posts

Οργή και αγανάκτηση με την αδράνεια των αστυνομικών στο Α.Τ Αγίων Αναργύρων: «Μια κοινωνία σε αποσάθρωση» (vid)

Σαμπαλένκα: Η 5η παίκτρια που κατακτά το Australian Open χωρίς να χάσει σετ

Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-0: Θα ξε«Χ»αστεί γρήγορα!

Αφήστε ένα σχόλιο