AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Ζούμε μέρες 2022»: Παγκόσμιο viral η πολεμική περιγραφή Έλληνα στο Κίεβο, vid

[ad_1]

«Δεν ξεκίνησε καλά το 2024».

Τον γύρο του κόσμου κάνουν την τελευταία ώρα οι πολεμικές περιγραφές ενός Έλληνα που ζει στο Κίεβο.

Θυμίζουμε πως μετά το μακελειό στη ρωσική πόλη Belgorod λίγες ώρες πριν φύγει το 2023, ο ίδιος ο Πούτιν διέταξε τις ρωσικές Ε.Δ. να εντείνουν τα χτυπήματά τους κατά στρατιωτικών και λοιπών εγκαταστάσεων.

Έκτοτε έχουν λάβει χώρα τουλάχιστον δύο μεγάλα κύματα ρωσικών επιθέσεων κατά του Κιέβου και άλλων μεγάλων ουκρανικών πόλεων.

Ο ομογενής που προ ημερών είχε βγει σε ελληνικό κανάλι λέγοντας πως «τα πάντα σχεδόν σε όλη την Ουκρανία λειτουργούν κανονικά», σήμερα δηλώνει τα εξής:

«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που συμβαίνει. Παντού φωτιές, παντού συντρίμμια. Τέτοιες εικόνες είχαμε να τις ζήσουμε από την αρχή του πολέμου, από το Μάρτιο του 2022. Είμαστε Γενάρης του 2024 και δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά. Δεν ξεκίνησε καλά ούτε η μέρα ούτε η χρονιά».

Ο ίδιος έκανε λόγο για 30-50 ισχυρές εκρήξεις που ακούστηκαν στην πόλη του Κιέβου, σε μία από τις μαζικότερες ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις στην Ουκρανία.

Μάλιστα χρήστες στο διαδίκτυο σχολιάζουν την αντίδραση του Έλληνα κατοίκου του Κιέβου που φέρεται να αψηφά την οδηγία των ουκρανικών αρχών περί απαγόρευσης δημοσίευσης στα κοινωνικά μέσα των επιθέσεων σε στρατιωτικές και λοιπές εγκαταστάσεις.

Ελλείψει Ουκρανών ρεπόρτερ, που επιμένουν να ακολουθούν την κεντρική γραμμή του καθεστώτος Ζελένσκι, πολίτες σαν τον ομογενή «ενημερώνουν» τον πλανήτη για το τι πραγματικά συμβαίνει σε πυραυλικές επιθέσεις.

Για αυτό και βίντεο σαν και το παρακάτω με την ελληνική περιγραφή έχουν γίνει ανάρπαστα στα ρωσικά μέσα:

απεμπε-EPA photo


[ad_2]

Source link

Related posts

EL – Οι ηγέτες της G7 ζητούν περισσότερες ανθρωπιστικές παύσεις στη σύγκρουση Ισραήλ

Τα βήματα για την απόκτηση των 35 ελικοπτέρων «Black Hawk»

aitoloakarnanianews

Αμερικανικές υποδείξεις στο Ισραήλ για προστασία αμάχων στη Γάζα!

Αφήστε ένα σχόλιο