AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ορθοδοξια

ΖΩΝΤΑΝΑ: Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από τον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών

ΖΩΝΤΑΝΑ: Όρθρος και Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από τον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από την Pemptousia TV την Ακολουθία του Όρθρου και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών. Των ιερών ακολουθιών προεξάρχει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος.



Τεχνική Κάλυψη – Εικονοληψία: Ανδρέας Χαλκιοπουλος, Αντώνης Βαραμπούτης

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπακος

Στον Ιερό Ναό τίθεται προς προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, η οποία αποθησαυρίζεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει έως το πρωί της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό, ο οποίος αυτές τις ημέρες παραμένει ανοιχτός όλο το 24ωρο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Source link

Related posts

Ο άγιος Νεομάρτυς Μανουήλ από τα Σφακιά

Γιατί κάνουμε τον σταυρό μας; Τί συμβολίζει; Πόσο παλιά συνήθεια είναι;

Γέροντας Σίμων Αρβανίτης (1/1/1901 – 4/3/1988) Πνευματικές νουθεσίες

Αφήστε ένα σχόλιο