AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης μέλος της συμμορίας που έκλεβε αυτοκίνητα

[ad_1]

Το όνομα ενός ηθοποιού που είχε κάνει μια χαρακτηριστική guest εμφάνιση στην αγαπημένη σειρά  «Κωνσταντίνου και Ελένης» ενεπλάκη σε μια συμμορία που έκλεβε οχήματα στην Αττική. 

Με βάση δημοσίευμα στο Lawandorder.gr, o ηθοποιός φέρεται ότι ομολόγησε τις πράξεις του, παραδεχόμενος πως ήταν εκείνος που έκοβε τα κλεμμένα αυτοκίνητα που έκλεβαν και στη συνέχεια έκλεβε τα ανταλλακτικά. Ανάμεσα στα οχήματα που είχε κλέψει η συγκεκριμένη συμμορία τα μελή της οποίας συνελήφθησαν υπήρχε και η μοτοσικλέτα του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Στάθη Ταυλαρίδη.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, πλαστογραφία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες και παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Ακολουθεί κι η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ επί του θέματος:

«Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (14/3) οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης από κοινού με ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Όπλων-Ιχνών και Εργαλείων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και λοιπές αστυνομικές ομάδες, σε περιοχές της Αττικής και της Κρήτης, κατά την οποία συνελήφθησαν έξι μέλη της οργάνωσης, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα δύο άτομα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, πλαστογραφία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες και παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της οργάνωσης, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή, η οποία προέβαινε σε κλοπές οχημάτων και μοτοσυκλετών με ιδιαίτερα αυξημένη αγοραστική ζήτηση, με συγκεκριμένο τρόπο δράσης (modus operandi), με σκοπό τον παράνομο πορισμό εισοδήματος».

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Καφές: Γιατί δεν πρέπει να τον πίνουμε ποτέ νηστικοί το πρωί

Κουίζ: Διάλεξε ένα δέντρο και δες τις αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή σου

Ξεσπά η Νόρα Βαλσάμη: «Σκ@τά τα βγάζω πέρα»

Αφήστε ένα σχόλιο