AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Η ΑΑΔΕ ετοιμάζει εφόδους στα καρναβάλια με ελεγκτές… ντυμένους μασκαράδες!

[ad_1]

Εφόδους στα… καρναβάλια ανά την Ελλάδα ετοιμάζει η ΑΑΔΕ, με τους ελεγκτές της ντυμένους μασκαράδες, προκειμένου να παταχθεί η φοροδιαφυγή που καταγράφεται κάθε χρόνο την περίοδο των Αποκριών. Φήμες πως οι ελεγκτές θα είναι ντυμένοι Αρτέμης Μάτσας ελέγχονται ως ανακριβείς.

Στην επιχείρηση με το κωδικό όνομα «Συμμόρφωση» (όχι, δεν κάνουμε πλάκα) περιλαμβάνονται 400 τουλάχιστον έλεγχοι στις μεγαλύτερες καρναβαλικές εκδηλώσεις της χώρας. Πρώτη και καλύτερη η Πάτρα, όπου στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί καρναβαλικά γκρουπ χιλίων και βάλε ατόμων να δηλώνουν 50 συμμετοχές, παρακρατώντας τα έσοδα από τις εγγραφές και τις στολές των υπόλοιπων 950 ατόμων.

Κρούσεις αναμένονται επίσης στην Ξάνθη, το Ρέθυμνο, την Κέρκυρα, τη Νάουσα, την Καστοριά, τον Τύρναβο, αλλά και στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του iefimerida.g, πέρα από τις εφόδους σε εστιατόρια, καφέ, μπαρ, μεγάλες πίστες, ο σχεδιασμός προβλέπει επίσης ελέγχους σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, τουριστικά γραφεία, ακόμα και σε πάρκινγκ, που κάνουν τρελές δουλειές αυτήν την περίοδο. Επισκέψεις θα δεχθούν και επιχειρήσεις με εποχικά είδη, καθώς στολές, μάσκες, αποκριάτικα αξεσουάρ, ουκ ολίγες φορές αλλάζουν χέρια με μετρητό, χωρίς τη μεσολάβηση της ταμειακής μηχανής.

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Ποια φρούτα και λαχανικά δε χρειάζεται να αγοράζουμε βιολογικά

Πώς να ξεπιαστώ; Βήματα για να ανακουφιστείς

Πώς θα επιλέξετε τον τύπο άσκησης που σας ταιριάζει

Αφήστε ένα σχόλιο