AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Η Αιτωλικιώτισσα Βασιλική Σουλέ υποψήφια στην Ελληνική Κοινότητα της Μάλτας


Το τρέχον Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Μάλτας ολοκληρώνει τη θητεία του στο τέλος του έτους. 

Σύμφωνα με το καταστατικό, προκηρύσσονται εκλογές την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 για την εκλογή του νέου ΔΣ (2024-2025). Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στο Spinola Park – “Carob Tree” *. Οι ώρες διεξαγωγής θα είναι από τις 11:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

10 είναι οι υποψηφιότητες για τις επικείμενες εκλογές ΔΣ της ΕΚΜ. 10 μέλη της Κοινότητάς που προθυμοποιήθηκαν να θέσουν εαυτούς στην υπηρεσία της και να εργαστούν για την πρόοδό της.

Μεταξύ των 10 υποψηφίων και η Βασιλική Σουλέ από το Αιτωλικό

Η Βασιλική γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αιτωλικό Μεσολογγίου. Σπούδασε στην Ιταλία στο Ιταλικό Πανεπιστήμιο Universita’ degli Studi di Bari Aldo Moro, της Σχολής Οικονομίας και Εμπορίου. Είναι απόφοιτη του ΙΕΣΟΕΛ – Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της Ελλάδος. Απόφοιτη του Μεταπτυχιακού τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ‘’Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική’’ με ειδίκευση ‘’Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική’’. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. Μιλάει Ιταλικά, Αγγλικά και Ελληνικά. Από τον Οκτώβριο του 2021 ζει και εργάζεται στην Μάλτα στην Εταιρεία SMS CORPORATE SERVICES LTD ως Λογίστρια τόσο της εταιρείας όσο και των πελατών της και ως βοηθός Γενικού Διευθυντή. Μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Μάλτας από το 2021. Με την υποψηφιότητα μου στοχεύω ενεργά να βοηθήσω στην επέκταση, διεύρυνση και ενίσχυση της Ελληνικής Κοινότητας Μάλτας ώστε να γίνει αρωγός όλων των Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στην Μάλτα αλλά και για την προάσπιση, ενίσχυση και προώθηση των ελληνικών συμφερόντων.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..

H Ελληνική Κοινότητα Μάλτας είναι ένας μη κερδοσκοπικός εθελοντικός Οργανισμός, ιδρυθείς την 6η Μαΐου 2017 και εγκεκριμένος από τον Commissioner for Voluntary Organisations της Μάλτας με αριθμό εγγραφής 1432 την 31η Αυγούστου 2017.
Σκοπός της Κοινότητας είναι να φέρει σε επαφή τους Έλληνες που ζουν στη Μάλτα καθώς και να ενισχύσει τους δεσμούς φιλίας με αλλοεθνείς φίλους της Ελλάδας.
Αποστολή της Κοινότητας είναι η εκπροσώπηση και προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, της γλώσσας, της θρησκείας και της εθνικής ταυτότητας μέσω δράσεων και εκδηλώσεων στη Μάλτα, καθώς και η ενίσχυση των κοινωνικών, πολιτιστικών, οικονομικών και εκπαιδευτικών δεσμών της Κοινότητας με την Ελλάδα και τη Μάλτα. Βασικό ενδιαφέρον μας είναι η οικοδόμηση μιας ανοιχτής, φιλικής και φιλόξενης κοινωνίας που θα συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Μάλτα. Μέλη της Κοινότητας μπορούν να εγγραφούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι άνω των 18 που κατοικούν στη Μάλτα.

Related posts

Κλήρωση Τζόκερ 25/2: Ένας χρυσός νικητής «σήκωσε» 6,5 εκατ. ευρώ

aitoloakarnanianews

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας στην Αιτωλ/νία– Πτώση δέντρου στο δρόμο Πλαγιά- Περατιά

aitoloakarnanianews

Ανεπιθύμητη κηρύσσουν την κυβέρνηση σύλλογοι και φορείς του Μεσολογγίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο