AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Η Βαρελίσια Φέτα ΠΟΠ Boudouris από την οικογένεια Μπουντούρη ξεχωρίζει στις επιλογές του Τυροκόμου

[ad_1]

Η ιστορία του τυροκοµείου ξεκινάει από το 1956 στον ορεινό όγκο της Πίνδου και στην περιοχή του Αχελώου. Το 1985 η οικογένεια ιδρύει την σηµερινή έδρα της εταιρείας στα Τρίκαλα Θεσσαλίας εκµεταλλευόµενη την ευνοϊκή της θέση σε ένα νοµό γαλακτοπαραγωγικό που της δίνει τη δυνατότητα να είναι δίπλα στους παραγωγούς, και συγκεκριµένα στην ευρύτερη περιοχή της οροσειράς των Αγράφων και του Κόζιακα, µε το αιγοπρόβειο γάλα που συλλέγεται καθηµερινά να φθάνει φρέσκο στη µονάδα επεξεργασίας. Σήµερα η τρίτη γενιά της οικογένειας, κληρονοµώντας την αγάπη και το µεράκι για την παρασκευή χειροποίητης παραδοσιακής Φέτας, έχει καταφέρει να δώσει στα προϊόντα της χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας. Αυτό επιτυγχάνεται µε επενδύσεις σε εξειδικευµένο επιστηµονικό προσωπικό, σε τεχνολογία και νέες γραµµές παραγωγής καθώς και σε αυστηρούς ελέγχους. Στην γκάµα περιλαµβάνενται, εκτός από τη Βαρελίσια, και η Φέτα ΠΟΠ σε δοχείο, σε πολλές συσκευασίες.

 

[ad_2]

Source link

Related posts

Υπό νέα αγροτική πολιορκία οι Βρυξέλλες τη Δευτέρα, με τρακτέρ συμβούλιο γεωργίας

Όταν ο πληθωρισμός τείνει προς το 2% θα μειωθούν τα επιτόκια

Εφόδια σε νεοφυείς επιχειρήσεις από πρόγραμμα Level-up| G4A της Bayer Ελλάς

Αφήστε ένα σχόλιο