AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Η Βραζιλία ανοίγει 100 αγορές για αγροτικές εξαγωγές σε 15 μήνες

[ad_1]

Τα δύο τελευταία ανακοινώθηκαν την περασμένη Τρίτη, 19 Μαρτίου, όταν ο Υπουργός επιβεβαίωσε την εξαγωγή αιγοπρόβειων προϊόντων στην Αίγυπτο.&nbsp

Ο Favaro ανέφερε ότι το άνοιγμα νέων αγορών επιβεβαιώνει την επιτυχία των υγειονομικών ελέγχων στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος της Βραζιλίας και αναμένει μεγαλύτερη εξάπλωση τους επόμενους μήνες.&nbsp

Από τις 100 νέες αγορές, οι:  &nbsp
– 36 βρίσκονται στην Ασία (Σαουδική Αραβία, Αρμενία, Μπουτάν, Κίνα, Φιλιππίνες, Ινδία, Ινδονησία, Ισραήλ, Ιαπωνία, Μαλαισία, Ομάν, Πακιστάν, Καζακστάν, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Ουζμπεκιστάν και Βιετνάμ),       

– 35 είναι στην Αμερική (Αργεντινή, Βολιβία, Καναδάς, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Ελ Σαλβαδόρ, Εκουαδόρ, Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό, Παναμάς, Παραγουάη, Περού, Δομινικανή Δημοκρατία και Ουρουγουάη),        &nbsp

– 17 βρίσκονται στην Αφρική (Νότια Αφρική, Αγκόλα, Αλγερία, Μποτσουάνα, Αίγυπτος, Μαρόκο, Κένυα και Ζάμπια), &nbsp

– 7 στην Ωκεανία (Αυστραλία, Νέα Καληδονία, Νέα Ζηλανδία, Γαλλική Πολυνησία και Βανουάτου) και  &nbsp

– 5 στην Ευρώπη (Λευκορωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία και Τουρκία).&nbsp

Ο παρακάτω χάρτης με τίτλο «Agro Conques 100 Markets» δείχνει την έκταση των νέων αγορών που άνοιξαν τους τελευταίους 15 μήνες.&nbsp

Οι εξαγωγές γεωργικών προϊόντων της Βραζιλίας είναι πολύ διαφορετικές, όπως το βαμβάκι προς την Αίγυπτο, το βοδινό και χοιρινό κρέας στο Μεξικό και τη Σιγκαπούρη, ο χυμός acai στην Ινδία, τα πουλερικά στο Ισραήλ και στην Αλγερία, η παπάγια στη Χιλή, το ρύζι στην Κένυα, τα ψάρια στην Αυστραλία, στην Αίγυπτο και στη Νότια Αφρική, τα αυγά στη Ρωσία και ο καφές στη Ζάμπια.

[ad_2]

Source link

Related posts

Έγκριση νέων στόχων κατά της σπατάλης τροφίμων από την επιτροπή περιβάλλοντος της ΕΕ

Υπόθεση Κολωνού – Γιαγιά 12χρονης για πρόταση εισαγγελέως: «Είναι δυνατόν να βγάλει το τέρας έξω και να δικάσει τη μάνα; Ντροπή!»

Στο χαμηλότερο επίπεδο η υπεραλίευση σε Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα σύμφωνα με το FAO

Αφήστε ένα σχόλιο