AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εκπομπές

Η γη της ελιάς – τρέιλερ: «Η Ιουλία … έχει απολυθεί και δεν το ξέρει»

[ad_1]

«Η συμπεριφορά της Ιουλίας είναι άκρως αντιεπαγγελματική. Έχει απολυθεί και δεν το ξέρει» λέει ο Ισίδωρος στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς. Δείτε στο happytv.gr το τρέιλερ:

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 21 γ κύκλος

Πέμπτη 19/10. Η Θεοδώρα, τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχθηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστου. Η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει την Ασπασία σταρ του Tik Tok. Η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι τής Αθηνάς για να νιώθουν πιο ασφαλείς. Ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον άρον για την πρωτεύουσα. Με την αφορμή αυτή, ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Η ξαφνική απουσία της Ιουλίας δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία κι αφήνει την Αθηνά εκτεθειμένη. Έτσι, ο Ισίδωρος αποφασίζει να την απολύσει μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. Η Χάιδω αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και ο Λυκούργος αμέσως φωνάζει στο σπίτι τη γιατρό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει την κόρη της, ενώ στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο Παράδεισος των κυριών – τρέιλερ: «Σου υποσχέθηκα ότι θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα το κάνω»

Idriz Sanie: Με θέα Ακρόπολη τo δημόσιο ευχαριστώ του Αφγανού star στους Έλληνες για την αγάπη στο τραγούδι του (βίντεο)

Η Μάγισσα: 9 εικόνες από το σημερινό επεισόδιο + το τρέιλερ

Αφήστε ένα σχόλιο