AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εκπομπές

Η γη της ελιάς: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (περιλήψεις 23-24-25-26-27-28)

[ad_1]

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς, η Ιουλία στη Θεσσαλονίκη καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πλησιάσει την Αριάδνη, αλλά αντιμετωπίζει μια ιδιαίτερα αρνητική στάση. Ως ύστατη προσπάθεια, η Ιουλία τής γράφει ένα γράμμα όπου εξηγεί όσα έχουν συμβεί και το αφήνει στη δουλειά της για να της το δώσουν. Η Αθηνά και η Μαρία συζητούν για τα τελευταία γεγονότα και η Αθηνά μένει έκπληκτη με τη στάση ζωής που έχει αποφασίσει να κρατήσει η μητέρα της στο εξής.

Η Ιουλία, απογοητευμένη από την αντίδραση της Αριάδνης, αποφασίζει να γυρίσει στη Μάνη. Ο Στάθης επικροτεί την κίνησή της, καθώς θεωρεί πως η παρουσία της στη Θεσσαλονίκη πίεζε πολύ την κατάσταση. Ο Μάνος και η Δήμητρα προσπαθούν να λογικέψουν τη Μαρίνα, αλλά εκείνη εξακολουθεί να πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον άντρα της και την Αφροδίτη.

Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο, παρά τις διαβεβαιώσεις της Ιουλίας πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και την Αφροδίτη. Παράλληλα, ο Χρήστος κάνει τη μεγάλη ανατροπή και ζητά από την Αφροδίτη να είναι μαζί, σε μία κανονική σχέση.

Τεράστια αμηχανία επικρατεί ανάμεσα στην Αναστασία και τον Αποστόλη μετά το φιλί τους. Ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα πια ως σύντροφό του. Η Χρυσούλα ξεκινά να διαδίδει ότι η Αρετή με την Αντωνία είναι ομόφυλο ζευγάρι και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Αργότερα, ο Στάθης βλέπει τις δύο γυναίκες στον δρόμο σε παρεξηγήσιμο ενσταντανέ και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη. Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί, κόβοντάς του κάθε ελπίδα για επανασύνδεση.

Οι προσπάθειες της Ιουλίας να προσεγγίσει την Αριάδνη πέφτουν στο κενό και ο Στάθης αναλαμβάνει ενεργό δράση. Αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη μετά τον γάμο του Πότη. Εν τω μεταξύ, οι ετοιμασίες για τον γάμο προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και το ζευγάρι ανυπομονεί για το ταξίδι του μέλιτος. Η Μαρίνα βλέπει τον Χρήστο με την Αφροδίτη και αντιλαμβάνεται πόσο έξω έχει πέσει. Ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο και οι δυο τους επιτέλους τα ξαναβρίσκουν.

Ο Δημοσθένης, ικανοποιημένος που η Ξένια κυοφορεί το παιδί του, προετοιμάζεται για την «έκπληξη» που θα κάνει στην Ασπασία όταν της φέρει το μωρό να το μεγαλώσει σε μία πράξη εκδίκησης. Η Ασπασία, ωστόσο, δεν έχει ιδέα για το διεστραμμένο σχέδιο του Δημοσθένη και νομίζει ότι εκείνος την έχει συγχωρήσει.

[ad_2]

Source link

Related posts

Η μάγισσα: «Η οικογένεια σου θα αφανιστεί και τότε να δούμε που θα ‘χεις να σταθείς» Καθηλωτικό το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Το Ναυάγιο: «Λεωνίδα Κακούρη, τα σέβη μας. Τσάκισε μας κι απόψε»

Το νέο τραγούδι της Ευαγγελίας Κεφαλληνού θα σας γίνει… «Εμμονή»

Αφήστε ένα σχόλιο